Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A szikraforgácsoló gépek jövője

A GF Machining Solutions CUT E és P sorozatú huzalszikra forgácsoló gépeinek frissítései segítik az ügyfeleket abban, hogy versenyképesek maradjanak, új piacokra lépjenek be és a teljes életciklusuk során további értéket adjanak gépeikhez.

A GF Machining Solutions több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a szikraforgácsoló gépek gyártásában, melynek során a vállalat mélyreható szakértelmet szerzett a technológiában, nemcsak azáltal, hogy új, hatékonyabb gépeket gyárt, hanem új funkciókat biztosít a meglévő gépeik számára. A már telepített gépek számos új frissítésben részesülhetnek, amelyek lehetővé teszik a különböző piaci szegmensekben lévő ügyfelek számára, hogy a jövőben is versenyképesek maradjanak.

A GF Machining Solutions öt lehetséges frissítési típust kínál a CUT E és P szikraforgácsoló gépekhez. Ezek segítenek az ügyfeleinek abban, hogy javítsák termelékenységüket, bővítsék gépeik funkcionalitását, nagyobb önállóságot érjenek el a gyártásban és biztosítsák a folyamatbiztonságot.

Nagyobb termelékenység a frissítés után

A GF szakértőitől megtudtuk, hogy például a Turbo Tech frissítéssel az ügyfelek javítani tudják folyamataikat, magasabb minőséget és termelékenységet érve el. A gép, a frissítést követően új technológiai opcióval rendelkezik, amely tökéletes kompromisszum a sebesség és a pontosság között. A termelékenység 10%-ról 40%-ra nőhet az alkatrész geometriájától és a körülményektől függően. A Turbo Tech különféle típusú acélra kapható, Ø 0,25 mm (AC Brass, AC Cut VS+, AC Cut VH és AC Cut AH) és AC Brass 0,20 mm átmérővel. A gyorsabb megmunkálás és az alacsonyabb huzalfogyasztás kombinációja fenntartható, ugyanakkor korszerű technológia, amely megfelel az ügyfelek igényeinek.

Ha az ügyfélnek új piaci igényeket kell kielégítenie, funkcionális fejlesztésekkel bővítheti meglévő gépét, például a Taper Expert frissítéssel, amelyet nagyméretű kúpos alkatrészek vagy kis huzalt igénylő alkatrészek gyártására terveztek.

Fokozott gyártásbiztonság

Sok ügyfél hosszú távú célja a biztonságos munkakörnyezet biztosítása és berendezéseik élettartamának növelése. A Windows 10-hez kapcsolódó frissítés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy berendezéseiket a legmagasabb biztonsági szinten tartsák, így a legújabb Microsoft-licenc birtokában elérhetik az új biztonsági szabványt, és hozzáigazíthatják gépeiket az új fejlesztésekhez. A gépek naprakészek maradnak és részesülnek a legújabb szoftverfrissítések és fejlesztések előnyeiből, miközben kapcsolatban maradnak az rConnecttel, a GF Machining Solutions digitális megoldásával, amelyet a gép állapotának figyelésére terveztek. Ha az ügyfelek több géppel rendelkeznek, és valamennyit frissítik, akkor gépparkjuk egyenletes működési szinten marad. –tartják a GF szakértői.

Továbbfejlesztett kapcsolat

A GF Machining Solutions rConnect platformja három digitális szolgáltatásból áll, amelyek a következő kapcsolódási lehetőségeket kínálják: rConnect Customer Cockpit, rConnect Live Remote Assistance és rConnect Messenger. A rendkívül biztonságos, korszerű rConnect Live Remote Assistance forródrót segítségével az ügyfelek a GF Machining Solutions magasan képzett munkatársainak személyes támogatását kapják, az rConnect Messenger alkalmazás pedig lehetővé teszi számukra, hogy távolról hozzáférjenek gépeikhez és állapot frissítéseket hajtsanak végre mobileszközeiken. A közelmúltban kifejlesztett Seamless Supportnak, a Live Remote Assistance új moduljának köszönhetően az ügyfelek ezenkívül közvetlenül a vezérlőrendszerükből generálhatják szolgáltatási kéréseiket vagy tehetik fel kérdéseiket az alkalmazásokkal kapcsolatban.

Magasabb megmunkálási autonómia

Az ügyfelek ezentúl emberi beavatkozás nélkül növelhetik gépeik autonómiáját a munkaidő növelésével. Példa erre az orsó frissítés (akár 25 kg-os huzalhoz), amely hosszabb folyamatfolytonosságot biztosít anélkül, hogy állandóan cserélni kellene a huzalt. Egy automatizált cella, munkafolyamatba való integrálásával akár a teljes gyártási folyamat is automatizálhatóvá válik.

Ügyfélcsomagok

A GF Machining Solutions újonnan kidolgozott csomagjait a maximalizálásra tervezték, ügyfelei befektetéseinek megtérüléséhez, mely segítik őket abban, hogy valamennyi ipari szegmensben sikeresek legyenek.

Míg az általános szolgáltatások tartalmazhatnak operatív szolgáltatásokat: diagnosztika, tanúsítás, frissítések, képzés és pénzügyi megoldások; az új ügyfélcsomagok a szolgáltatások átfogó skáláját biztosítják, amelyek garantálják a szükséges támogatást valamennyi kihívásra.

Ügyfélcsomagok különböző szintjei:

Bronz, Bronz+, Ezüst és Ezüst+.

A Silver Success Packot azoknak az ipari szereplőknek ajánlja a GF, akik kiélezett verseny helyzetben vannak, számukra a cég valamennyi szolgáltatását kínálja, amire gépeik teljesítményének növeléséhez szükségük van. A csomag ezen kívül tartalmaz egy éves ütemezett helyszíni karbantartást, alkatrész- és munkadíjat, a kopóalkatrészek cseréjét, egyéb más kiegészítő szolgáltatásokat, valamint egy innovatív frissítést, például a Turbo Tech frissítést.

www.gfms.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában