Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

GF Machining Solutions – Nyílt Nap 2024. június 11-13.

A futball iránti szenvedélyt innovatív megoldásokkal ötvözzük!

Meghívó – Hamarosan elrajtol a labdarúgó-Európa-bajnokság! A GF Machining Solutions szeretettel meghívja Önt, hogy együtt hangolódjunk az eseményre, miközben megismerheti a legmodernebb szerszámgépeink, automatizálási és digitális megoldásaink világát.

A GF svájci szakértőinek előadásai során első kézből értesülhet újdonságainkról és számos, a piacon kizárólag nálunk elérhető megoldásról.  Ha otthon van a foci és a technológia világában, mindenképp látogasson el hozzánk, hiszen a tematikus kvízünk nyertesei egyedi GF ajándékokkal térhetnek haza!

A rendezvényt vendégelőadóink színesítik. – árulja el Szabó Gábor, a GF Machining Solutions magyarországi és romániai vezetője.

Milyen gépek és eszközök lesznek megtekinthetők a rendezvényen?

A hozzánk ellátogatók élő forgácsolási bemutatóval egybekötve megismerhetik a Mikron MILL E 700 U szimultán 5-tengelyes CNC megmunkáló központot, az AgieCharmilles CUT E 350 JobShop huzalos szikraforgácsoló gépet és az AgieCharmilles DRILL E 300 startlyukfúrónkat is. Ezen kívül bemutatjuk a System3R munkadarab megfogási megoldásait is. A Motorex hazai képviselete, a Swisscool Kft. is jelen lesz termékeivel, valamint forgácsolószerszám bemutatóval is készülünk.

Milyen előadásokra számíthatnak a hozzátok ellátogató vendégek?

Számos előadással készülünk, melyek főbb témái a szikraforgácsolás, marás, lézeres megmunkálások, digitalizáció és szoftveres megoldások, valamint minden nap egy vendégelőadónk érdekes előadását tekinthetik meg a látogatók. Nem általános prezentációk lesznek a fókuszban, sokkal inkább a komolyabb kihívást jelentő, alkalmazási példákon keresztül mutatjuk be a GF termékeit. A hozzánk ellátogatók olyan újdonságokkal is megismerkedhetnek majd, melyek kizárólag nálunk elérhetők. Konkrétumokat említve, ilyen többek között az MSP, egy a marógépeken, valós időben, 5-tengelyen működő főorsó védelem. Bemutatjuk az AMC-t, mely egy automatikus gépkalibrációs rendszer a Mikron megmunkáló központjaihoz. Szikraforgácsolás területéről is készülünk újdonságokkal, például a FORM eCAM az általunk kifejlesztett CAM rendszer tömbös szikraforgácsoló gépeinkhez, vagy az ISPS, mely a huzalos berendezéseinken elérhető intelligens szikrafelügyeleti rendszer. Az egyre erőteljesebben növekvő lézeres textúrázás és mikromegmunkálás témakörét is érintjük, de lesz szó a legújabb automatizálási trendekről is. Bemutatjuk továbbá a digitális szerviz megoldásunkat is, mely a My rConnect nevet viseli.

Említetted, hogy lesznek vendégelőadók, róluk mit érdemes tudni?  

Idén olyan vendégelőadókat hívtunk meg, akik a saját területükön nagy tapasztalattal rendelkeznek, biztosak vagyunk benne, hogy olyan témákat hoznak, melyeket nagy érdeklődés fog övezni.

Vendégelőadónk lesz dr. Zsuffa Ákos a Learning Innovation Kft. tulajdonos-ügyvezetője, aki közel 25 éve foglalkozik felnőttképzéssel, tanácsadással és humán fejlesztésekkel. A top100 magyar találmány közé bekerült képességméréssel és értékeléssel foglalkozó PractiWork egyik alapítója. Tizenegyedik éve a Felnőttképzők Szövetségének (FVSZ) elnöke és a Szakképzési Innovációs Tanács tagja.

Témája a munkaerőhiány kezelése és a skill-ek szerepe lesz.

Szintén előadást tart Gaszt Attila, a GIA Form Kft. tulajdonosa. A cég szerszámgyártással, fröccsöntéssel, CNC forgácsolással és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítő tevékenységekkel foglalkozik. A GIA Form Kft. számos díjjal büszkélkedhet, köztük az Év Gyára 2016 – Dolgozói elégedettség kategóriagyőztese, Az Év Gyára 2017 – I. helyezettje, továbbá az OBO Bettermann Hungary Kft.-nél a 2023-as év legjobb beszállítója szerszámgyártó partner kategóriában. Attila számos nagyobb rendezvény vendégelőadója, gazdasági és technológiai témákban aktív cikkszerző. Beszállítója szinte minden iparágnak, így számottevő tapasztalattal rendelkezik az ipari trendekkel kapcsolatban is.

Érdekes előadásra számítunk Gyöngyösi Balázstól is, aki csaknem 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a médiában, az Index főmunkatársa és az Economx állandó szerzője. Kiemelt területe a kereskedelem és az ipar, de rendszeresen ír sportról, azon belül labdarúgásról is. Korábban olyan lapok hasábjain publikált, mint a Világgazdaság, a Figyelő, a Manager Magazin vagy a Napi Gazdaság. Kommunikációs tanácsadó, egyetemi tanár.

Ki a célközönségetek?

Ahogyan látható az előadások elég széles palettát ölelnek fel. Cégvezetőknek, üzemvezetőknek, karbantartási vezetőknek, CAD/CAM mérnököknek és gépkezelőknek szóló témáink is lesznek. Ugyanakkor a multinacionális vállalatok beszerzői, vagy akár HR vezetői is találhatnak olyan napot, amikor számukra érdekes előadást hallgathatnak meg. Ami az egyes szegmenseket illeti, a GF az autóipar, ICT, gépipar, energetika, repülőgépipar, csomagolástechnika és egészségügyi iparágakhoz történő precíziós alkatrész, valamint szerszám-és formagyártás területén rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal.

Regisztráció a rendezvényre

https://mail.gfms.com/p/2VLE-I56/meghivo

További információ:

www.gfms.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában