Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

3 mód, ahogyan az árukiadó rendszerek optimalizálják a munkavégzést

A műszaki dolgozók mindennapi munkájához nélkülözhetetlenek a professzionális szerszámok, melyek tárolása azonban nem kis fejtörést okozhat a vállalatok számára.

Egy átlátható rendszer kialakításával könnyedén optimalizálhatóak a munkafolyamatok, és a munkavállalók számára is kellemes munkakörnyezet alakítható ki. Ebben pedig segít egy innovatív árukiadó rendszer, szerszám automata.

Helytakarékos megoldás, ami időt spórol

A műhelyberendezések egyik legfontosabb követelménye, hogy kis helyen biztosítsanak sok tárhelyet, hiszen így lehet legjobban kihasználni a rendelkezésre álló teret. A hagyományos szerszámszekrények azonban könnyen káoszhoz vezetnek, az egyes szerszámok, termékek keresése pedig rengeteg időt vesz el munkavégzés közben.

Itt jönnek képbe az automata árukiadó rendszerek, amik úgy biztosítanak tárhelyet, hogy közben átlátható rendszert lehet kiépíteni általuk. A tárolórendszer használata ráadásul egyben a szerszámok időtállóságát is támogatja, hiszen óvja őket a szennyeződésektől, esetleges sérülésektől.

Sokoldalú kialakítás egyedi igényekre szabva

Az árukiadó rendszerek természetesen nem csupán szerszám automata gyanánt funkcionálnak, lehetővé teszik munkavédelmi eszközök, mérőeszközök, sőt, lényegében bármely raktári termékek tárolását is.

Moduláris kialakításuk révén a szekrények egymással kombinálhatóak, ráadásul a rekeszek mérete is rugalmasan alakítható. A piacon elérhető fiókos vagy függőleges szekrény, illetve egyenkénti kiadó szekrény is, amelyek variálásával bármely helyiségre ideálisan kialakítható árukiadó rendszerek hozhatóak létre. Szükség esetén a rendszerek utólag is átalakíthatóak, hogy hosszú távon is kiszolgálhassák a változó igényeket.

Szoftveres támogatás megannyi praktikus funkcióval

A szerszám automata működését szoftveres megoldások támogatják, melyek egyúttal biztosítják a maximális ellátási biztonságot is. Kezeléséhez hosszas útmutatókra vagy oktatásokra sincs szükség, hiszen a rendszer magától értetődő, rendkívül könnyen elsajátítható. A műszaki szakemberek külön felhasználókként használhatják, melyben akár kedvenc termékek megjelölésére is lehetőség van. Valós idejű jelentéseivel pedig a szerszám automata a párhuzamos munkavégzést is megkönnyíti és mindenki számára átláthatóvá teszi.

Nemcsak a szerszámok tárolása oldódik meg így tehát, de a munkavégzés is sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá válik, hiszen nem kell a szükséges eszközök keresésével időt tölteni.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában