Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Kiemelkedő partnereit díjazta a Siemens épületautomatizálási üzletága

Tíz díjat adtak át a legeredményesebb, leginnovatívabb megoldásokat megvalósító partnerek számára.

Komplexebb paraméterek, növekvő elvárások, valamint olyan, iparból átvett technológiák, mint például a digitális ikrek felbukkanása és várható elterjedése jellemzik a hazai épületautomatizálási piac felsőbb szegmenseit. Megkerülhetetlen szemponttá fejlődött a lehető legmagasabb szintű energiahatékonyság és a biztonság, legyen szó akár tűz-, akár külső behatolások elleni védelemről – hangzott el a Siemens Zrt. Building technology üzletágának évértékelő rendezvényén, melyre partnereit hívta el a vállalat.

A technológiai cég divíziója erős üzleti évet tudhat maga mögött, melynek hajtóereje az irodaházak, a tudományos és történelmi jelentőségű épületek, adatközpontok mellett az új zöldmezős ipari beruházások szegmense volt. A különböző helyszíneken megvalósult épületautomatikai és biztonságtechnikai rendszerek helyszíni megvalósítását a vállalat partnerei végezték.

A tegnapi napon ezért ünnepélyes keretek között díjazták azon kiemelkedő partnereket, akikkel a tavalyi évben a legeredményesebb és leginnovatívabb, nagy volumenű projektek keretében dolgozott együtt a Siemens Zrt.:

A díjazott partnerek:

Az év legnagyobb forgalmú viszonteladó partnere 2022

Épületautomatika Kft.

Az év projekttámogató viszonteladó partnere 2022

Szatmári Kft.

Az év legdinamikusabban növekvő viszonteladó partnere 2022

Murányi Épületgépészet Kft.

Az év legnagyobb forgalmú épületautomatikai partnere 2022

ELSZÖV – Automatika Kft.

Az év leginnovatívabb épületautomatikai projektje 2022

Welltech ZRt.

Az év legdinamikusabban növekvő épületautomatikai partnere 2022

Air-Tech Trade Kft.

Az év legnagyobb forgalmú biztonságtechnikai partnere 2022

Castrum Sec Kft. és a Castrum Pro Kft. (megosztott díj)

Az év leginnovatívabb biztonságtechnikai projektje 2022

Siwena Kft.

Az év legdinamikusabban növekvő biztonságtechnikai partnere 2022

H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft.

Medveczky András, a Siemens Zrt. Building technology üzletágának vezetője a hazai piaci várakozások kapcsán elmondta, hogy a következő időszakban egyre nagyobb arányt fognak képviselni a retrofit projektek, illetve várható, hogy az energiahatékonyság előtérbe kerülésével az épületautomatikában és a biztonságtechnikában is egyre fontosabb szerepet fognak kapni az egymással összeköttetésben álló digitalizációs megoldások. Előbbi esetében a meglévő épületeket teszik hatékonyabbá, intelligensebbé az automatizálási rendszerek cseréjével, upgrade-jével. Utóbbi esetében pedig az épületek energiahatékonyságát segítő megoldások, mint az épületautomatizálási rendszerek például mikrogrid megoldásokkal való integrációja fog új feladatokat adni a terület szakemberei számára.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában