Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

A mesterséges intelligencia szárnyaló képzelete

Fedezze fel a SOLIDWORKS által előrevetített, beépített mesterséges intelligenciával és gépi tanulási technológiákkal kiegészített tervezés jövőjét.

Mit hívunk mesterséges intelligenciának (MI)? Mit hívunk gépi tanulásnak (ML)? És vajon hogyan képes ez a két technológia lendíteni a tervezési folyamatainkon, hogy a képzeletünk még szabadabban szárnyalhasson? A SOLIDWORKS vezérigazgatója, Manish Kumar, a SOLIDWORKS adatelemzési és tudományos igazgatója, Dr. Shrikant Savant, valamint a 3DEXPERIENCE Works termékportfólióért felelős vezetői, Daniel McGinn és Chris Pagliarini osztják meg velünk, hogy ők hogyan látják a technológia tervezői iparágat formáló szerepét, illetve szerintük az milyen területeken hasznosítható a legjobban.

A cikk a következőket részletezi:

  • Az MI és az ML létjogosultsága a CAD világában most, és jövőbeli kiaknázhatóságuk
  • A Dassault Systèmes és a SOLIDWORKS megközelítése a kreatív munkák során történő MI-használattal kapcsolatos kérdésekhez
  • A SOLIDWORKS böngészőalapú eszközeibe és a 3DEXPERIENCE platformba épített MI és ML adottságai
  • Jobb munkavégzés és szárnyaló képzelet az ML és MI segítségével
  • Az MI és ML integrálása a tervezési folyamatokba és életciklusba

A teljes cikk elolvasása


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában