Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Úttörő innováció a holnap gyártási megoldásaihoz

A hannoveri EMO 2023 kiállításon a Schwäbische Werkzeugmaschinen GmbH (SW), a többorsós gépek piacvezető gyártója három újdonságot mutat be.

Az idei EMO témája az “Innovate Manufacturing” (Innovatív gyártás), amely megragadja az SW küldetésnyilatkozatának  – “Smart Manufacturing Solutions” (Intelligens gyártási megoldások) – lényegét. Az SW számára az innováció és az intelligens gyártás ugyanannak az éremnek a két oldala. Mindkettő lehetővé teszi a vállalat számára, hogy egyedileg és hatékonyan reagáljon ügyfelei igényeire. A világ legnagyobb fémmegmunkálási szakvásárán a többorsós gépek piacvezetője három gépet mutat be az intelligens gyártási megoldások széles választékából, amelyek közül kettő először itt lesz látható.

A következő 3 úttörő innovációt mutatja be az SW az EMO 2023-as kiállításon:

  1. BA W03-22: Ez a kétorsós CNC megmunkálóközpont hatékony választ ad az autóipar igényeire. Nagy pontosságának és hatékonyságának köszönhetően a kétorsós megmunkálóközpont ideális a közép- és nagyszériás, kiváló minőségű munkadarabok gyártásához. A rövidebb ciklusidőkkel, a nagyobb tengelygyorsítással és a Siemens SINUMERIK ONE vezérléssel a BA W03-22 maximális termelékenységet biztosít.
  1. BA profile: Ez az innovatív gépkoncepció új mércét állít fel a profilmegmunkálásban. A BA profile könnyedén megmunkálja a különböző anyagokból készült profilokat 2500 mm hosszúságig. Különösen alkalmas a teherautó- és autóiparban. A kétorsós gép két munkaterülettel rendelkezik. Az automatizált vagy kézi megmunkálás oldalanként két munkaasztalon történik.
  2. Valamint a BA space3: nagyméretű akkumulátorházak és szerkezeti elemek megmunkálásához alkatrészek gyártásához ez a gép a portfóliónk “legnagyobbika”. Ez a válasz az elektromos járművek, a repülőgépipar és a mezőgazdaság növekvő piacainak igényeire. Az innovatív Giga-Casting által, ahol csak néhány nagyméretű alkatrészt öntünk és megmunkálunk egy darabban, megoldásokat kínálunk az elektromos járművek alvázához, segédvázához és különösen az akkumulátorházaihoz.

Az EMO Hannover 2023 kiállításon az SW az alumínium, acél, öntöttvas, öntött acél és könnyűfémek megmunkálásához szükséges egyéb technológiákat is bemutat. A vállalat az olyan aktuális trendekre összpontosít, mint a kavaró dörzshegesztés, hogy elősegítse a gyártás fenntarthatóságát, és jelentősen csökkentse az energiafogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

www.sw-machines.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában