Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

M+E: egy új márka és számos újdonság a Mach-Tech-en

„Izgatottan várjuk az idei kiállítást, egyrészt mivel egy új márkával debütálunk: a HYUNDAI WIA idén felkerült a termékpalettánkba, másrészt számos gyártók újdonságaival is készülünk.”

– Péter Szabolcs, M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. ügyvezetőjét kérdeztük az idei Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításról.

Ebben a változékony gazdasági helyzetben az egyetlen megoldás az „előremenekülés”, azaz megtalálni, hogyan és mivel tudjuk a jelenlegi vevői igényeket minél szélesebb körben kiszolgálni.

Erre egy újabb lehetőséget nyújtanak a HYUANDAI WIA szerszámgépei, mely márka sokak számára világszerte ismert megbízhatóságáról, minőségükről és remek ár-érték arányáról, valamint széles termékpalletájáról.

Mind az esztergák (1 és 2 revolverfejes, multifunkciós, függőleges, frontorsós és karusszel esztergák), mind pedig a megmunkálóközpontok (függőleges, függőleges palettacserélős, 5 tengelyes, vízszintes megmunkálóközpontok és fúrómaróművek) tekintetében széles körű megoldásokat kínál a gyártó. A magas minőségnek és teljesítménynek, valamint a rugalmas alkalmazhatóságnak és ergonomikus kialakításoknak köszönhetően méltán népszerűek a piacon. A kiállításra az egyik legnépszerűbb és világszerte legnagyobb számban értékesített gépükkel az SE2200LMS 1 revolverfejes ellenorsós, hajtott szerszámos esztergával készülünk.

A Brother új függőleges szimultán 5 tengelyes Speedio M200Xd1-5AX megmunkálóközpont a BV7-870Ad automata adagoló rendszerrel és a B-stocker alkatrész tároló egységgel tekinthető meg megmunkálás közben. Emellett a tavaly ősszel az EMO-n bemutatott Speedio H550Xd1 vízszintes megmunkálóközpont is bemutatásra kerül a kiállításon. A gép rendkívül hatékony, nagy teljesítményű köszönhetően az újonnan kifejlesztett 12 000 min-1 szabványos orsómotorjának és emellett támogatja a 70 bar nagynyomású hűtőfolyadék-rendszert, valamint nagy szorítónyomatékú folyamatos B-tengelyes asztallal van felszerelve.

A Mitsubishi MV2400S szikraforgácsolót ugyan már sokan ismerik, ám idén a méret lesz a lényeg… egy 300 mm magas munkadarab látványos vágásával készülünk.

Az esztergákat fent említett Hyundai Wia mellett még a Nakamura-Tome WY100-II 2 revolverfejes 2 Y tengelyes ellenorsós verziója, valamint a ROMI GL300M hajtott szerszámos, szegnyerges, ferdeágyas típusa képviseli egy-egy érdekes demo bemutatóval.

Köszörűvel is készülünk idén: az Okamoto sokak által kedvelt ACC63SA1 kis kompakt síkköszörűje is kiállításra kerül a Mach-Tech-en.

A szerszámgépek mellett az általunk képviselt és tavaly nagydíjat nyert Sugino JCC-HM2 mikrobuborékos folyadéktisztító egység, valamint a Filtermist olajköd elszívó berendezések is megjelennek.

Nagyon bízunk idén a kiállításban, hogy egy olyan fórum lesz, ahol lehetőségünk nyílik széles körben bemutatni újdonságainkat, megoldásainkat, és tovább építeni és mélyíteni meglévő kapcsolatainkat, és újakat kialakítani.

Várunk mindenki szeretettel standunkon: ’A’ pavilon 209 B.

www.eszterga.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában