Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Ismét KUKA Gyereknapi rajzverseny: robotok, technológia és környezetvédelem

A KUKA ismét egy izgalmas rajzversenyt hirdetett meg Facebook oldalán Gyereknap alkalmából. Az idei évben a verseny témája a környezetvédelem és a technológia összefonódása. Arra kértük a résztvevőket, hogy rajzolják le, szerintük hogyan segíthet egy robot a környezetvédelemben.

https://www.facebook.com/KUKAHungary

A beküldött rajzokban nem csak a gyerekek kreativitását, hanem a fenntarthatósággal kapcsolatos tudatosságukat is szeretnénk megismerni. A KUKA mindig is fontosnak tartotta a környezetvédelmet, és hiszünk benne, hogy a robotika és az automatizáció segíthet abban, hogy fenntarthatóbb jövőt teremtsünk.

A gyereknap alkalmából meghirdetett rajzversenyünkre minden 18 év alatti gyermek jelentkezhet, és több kategóriában is díjazni fogjuk a legjobb alkotásokat többek között Lego Technic / Lego Duplo játékokkal és KUKA ajándékcsomagokkal.

Különdíjunk egy 4 fős családi belépőjegy a bükfürdői FunCity élményparkba, ahol jövőbe mutató, izgalmas technikai kalandjátékokat próbálhat ki a nyertesünk családjával, köztük a KUKA Coastert is. A Coaster érdekessége, hogy egy KUKA ipari robotra szerelt 3 személyes beülőt tartalmaz, mely a robot irányításával egyedi mozgáskombinációkra képes. Ez az innovatív hullámvasút a legújabb robottechnológiát ötvözi egy VR szemüveggel. Az utasok felejthetetlen utazást élhetnek át új virtuális világokban.

Bízunk benne, hogy a gyerekek örömmel vesznek majd részt ebben a kreatív kihívásban, és olyan alkotásokat készítenek, amelyek inspirálnak mindannyiunkat a környezetvédelem iránti elkötelezettségünkre. Várjuk tehát a rajzokat, és reméljük, hogy a jövőben együtt dolgozhatunk a fenntartható jövőért!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában