Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Fedezze fel a legújabb technológiákat, gépeket a GF Nyílt Napján!

A GF Machining Solutions és Partnerei szeretettel meghívják Önt a 2024. június 11-13. között megrendezendő Nyílt Napokra.

A futball iránti szenvedélyt innovatív megoldásokkal ötvözzük!

Hamarosan elrajtol a labdarúgó-Európa-bajnokság. A GF Machining Solutions szeretettel meghívja Önt, hogy együtt hangolódjunk az eseményre, miközben megismerheti a legmodernebb szerszámgépeink, automatizálási és digitális megoldásaink világát. Élő gépbemutatóink során megismerhetik a Mikron MILL E 700 U 5-tengelyes CNC megmunkáló központot, az AgieCharmilles CUT E 350 Jobshop huzalos szikraforgácsoló gépet és az AgieCharmilles DRILL E 300 startlyukfúró berendezést. A GF svájci szakértőinek előadásai alatt első kézből értesülhet a legújabb alkalmazásokról, gépekről és trendekről. Ha otthon van a foci és a technológia világában, mindenképp látogasson el hozzánk, hiszen a tematikus kvízünk nyertesei egyedi GF ajándékokkal térhetnek haza!


A programfüzet itt érhető el


Vendégelőadóink:

  • dr. Zsuffa Ákos a Learning Innovation Kft. tulajdonos-ügyvezetője,
  • Gyöngyösi Balázs az Index.hu főmunkatársa
  • Gaszt Attila a GIA Form Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Előadásaik témáit a fentebb elérhető programfüzetben találja.

Partnercégeinknek köszönhetően megismerkedhetnek a kiváló minőségű, lengyel gyártású Polcomm forgácsolószerszámaival, a folyamatszabályozás és automata felügyelet szoftveres megoldásairól pedig a Renishaw tart bemutatót. A Cimatron 2024 CAD/CAM rendszert az Azul Engineering Kft. prezentálja. A Swisscool Kft. a Motorex FLUIDLYNX emulzió felügyeleti megoldását ismerteti meg vendégeinkkel, a Heidenhain pedig a CNC szerszámgépekhez kínált megoldásaival készül.


IDŐPONT: 2024. JÚNIUS 11-13.

8:30 – 16:30 között

HELYSZÍN: GF Machining Solutions – hazai bemutató terme
H-1112 Budapest, Repülőtéri út 2/a (térképen)

REGISZTRÁCIÓ


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában