Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Robotika

my.KUKA: 24/7 hozzáférés a KUKA által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkhoz

Legyen digitális, fenntartható, testre szabott és mindezek mellett hatékony. Miután a KUKA megtapasztalta, hogy megváltozott az ügyfelek magatartása a tekintetben, hogy mikor és hogyan szeretnének hozzáférni az információkhoz, kifejlesztette és ingyenesen elérhetővé tette az ügyfelek számára a my.KUKA-t – a digitális platformot, amely lehetővé teszi a robotikai alkalmazások hatékony kezelését.

A digitális korban, amikor a technológia gyorsan fejlődik, az iparnak is alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy versenyképes és hatékony maradjon. A KUKA, a robotika és az ipari automatizálás egyik világelső vállalata és a my.KUKA digitális platformján keresztül innovatív megoldásokat kínál. Ez a platform egy központi felület az ügyfeleink számára, amely különböző szolgáltatások és digitális eszközök széles skálájához biztosít hozzáférést a működésük és teljesítményük optimalizálása érdekében.

“Fontos, hogy digitalizáljuk a folyamatokat és az ügyféllel való kapcsolattartási pontokat, valamint, hogy termékeinket és megoldásainkat egy digitális ökoszisztémában helyezzük el. Egyértelmű számunkra, hogy az ügyfelek a nap bármely szakában, gyorsan elérhető és bármilyen eszközről hozzáférhető információkat szeretnének, bárhol is legyenek. Ebben az összefüggésben a my.KUKA egy elengedhetetlen eszköz számukra, mely a szolgáltatások és digitális megoldások széles skálájához nyújt hozzáférést, javítva ezzel az operatív hatékonyságot és teljesítményt” – mondta Rumpler Ádám, a KUKA Magyaroszág értékesítési vezetője.

my kuka platform

“Ezen a platformon keresztül ügyfeleink a robotikai és automatizálási infrastruktúrájuk nagyobb átláthatóságát élvezhetik, mivel valós időben tudják nyomon követni és elemezni a berendezések teljesítményét”. Rumpler Ádám

A my.KUKA több mint egy online platform, egy komplex digitális ökoszisztéma, amely a KUKA ügyfeleit különféle, az egyedi igényeikre szabott szolgáltatásokkal és megoldásokkal köti össze. A platformon belül az ügyfelek számos alapvető funkcióhoz férhetnek hozzá, mint például a berendezések állapotának nyomon követése, megrendelések és a pótalkatrészek kezelése, a műszaki dokumentációkhoz és a felhasználói kézikönyvekhez való hozzáférés, valamint a műszaki támogatás vagy az online tanfolyamok.

Pontosan milyen funkciók találhatók a my.kuka platformon?

Robot Guide: útmutató a robotalapú automatizáláshoz

A Robot Guide átfogó információforrásként használható a robotalapú automatizálás világát illetően. Az anyag értékes információkat, bevált gyakorlatokat és útmutatást tartalmaz, célja segíteni megérteni és kiaknázni a robotikai megoldásokban rejlő lehetőségek különféle felhasználási területeken rendelkezésre álló kihasználási lehetőségeit.

KUKA.SIM: koncepció, tervezés és szimuláció

A hatékonyan használható KUKA.SIM az automatizálási projektek koncepciójának elképzelését, tervezését és szimulációját segíti. Ez a funkció még a megvalósítás előtt lehetővé teszi az ötletek vizualizálását és validálását, a munkafolyamatok optimalizálását és a rendszer viselkedésének előrejelzését. A különböző forgatókönyvek szimulálásával megalapozott döntéseket hozhat, és biztosíthatja az automatizálási kezdeményezések sikerét. Ingyenes demoverziója elérhető a my.kuka felületen.

KUKA.Load: hasznos teher és kinyúlás ellenőrzése

Ingyenes eszköz az egyes robotok kereséséhez, összehasonlításához és azonnali elemzéséhez. Az optimális teljesítmény és biztonság szavatolása elengedhetetlen a robotikai alkalmazások hasznos terhelhetőségi és kinyúlási követelményeinek felmérése. A my.KUKA oldalon elérhető KUKA.Load segítségével könnyen ellenőrizhető, hogy egy adott robotmodell megfelel-e a szükséges hasznos terhelhetőségi és kinyúlási követelményeknek. Eszközünk segít pontos döntéseket hozni az egyedi igényeknek megfelelő robot kiválasztásakor.

KUKA Xpert: műszaki tudásbázis

A KUKA Xpert szolgáltatás átfogó műszaki tudásbázishoz biztosít hozzáférést. Az adatbázis rengeteg információt tartalmaz, beleértve a műszaki dokumentációkat, a hibaelhárítási útmutatókat és a legjobb gyakorlatokat. Az Xpert segítségével a KUKA teljes tudásanyaga elérhetővé válik, és jobban megértheti a robotikai rendszereket és azok megvalósítását. A my.KUKA felületen történő regisztrációval automatikusan megkapja a díjmentes KUKA Xpert Basic licenszét.

Termékek online vásárlása – my.KUKA Marketplace 3%-os kedvezménnyel

A my.KUKA oldalon található my.KUKA Marketplace felületen olyan a vásárlási élmény, amit megszoktak a nagy online-kereskedők platformjait használó ügyfelek. A dizájn és a navigáció leegyszerűsíti a megfelelő termékek keresését és a vásárlás lebonyolítását.  A my.KUKA Marketplace felületén kiválasztott robotokat (pl. az LBR iisy modellt) az ügyfelek saját igényeik szerint konfigurálhatják, megtekinthetik a termék részleteit és megvásárolhatják a megfelelő pótalkatrészeket. Ezen kívül rendelkezésre állnak a rendelési előzmények, így az ügyfelek pontosan látják, hogy mikor melyik terméket vásárolták meg. A Marketplacen leadott rendelések után minden esetben 3% kedvezményt biztosítunk.

my.kuka.com weboldal

Hatékony robotflotta-kezelés és adminisztráció

Robotflotta -adminisztráció és eszköznyilvántartás, műszaki támogatás online megrendelése, robot-pótalkatrészek rendelése, szervizesetek online megtekintése és távoli szerviz.

„A my.KUKA átfogó funkciókat kínál a robotflotta zökkenőmentes irányításához és adminisztrációjához, valamint elősegíti a közvetlen és hatékony kommunikációt az ügyfelek és lokális csapatunk között. Ez a közvetlen interakció segít csökkenteni az állásidőt és maximalizálni a rendszer rendelkezésre állását.” – tette hozzá Rumpler Ádám.

iiQoT- Egyszerű, valós idejű felügyelet

Az iiQoT, a my.KUKA rendszeren keresztül elérhető innovatív távfelügyeleti eszköz forradalmasítja a robotrendszerek valós idejű felügyeletét és vezérlését. Ez a hatékony funkció optimalizálja a teljesítményt, feltárja a lehetséges problémákat és biztosítja a zökkenőmentes működést. Az iiQoT hatékony távfelügyeleti megoldást kínál a robotok állapotának és teljesítményének valós idejű nyomon követésére.

“A my.KUKA nem csupán egy digitális platform, hanem megbízható partner ügyfeleink számára, amely segít nekik optimalizálni működésüket és versenyképesnek maradni a folyamatosan fejlődő piacon. Bármilyen igényük is van, műszaki dokumentáció, pótalkatrész, új robot stb., szeretnénk, ha első gondolatuk a my.kuka lenne. A platformhoz való hozzáférés üzleti e-mail címmel ingyenes. Így bárki kipróbálhatja a funkciókat. Büszkék vagyunk arra, hogy az ipari átalakulás élvonalában vagyunk, és hogy ügyfeleinkkel együtt haladhatunk a siker felé vezető úton. A folyamatok digitalizálásával és központosításával a my.KUKA megerősíti a KUKA vezető pozícióját a robotika és az ipari automatizálás területén. A platformnak az iparágra gyakorolt pozitív hatása alátámasztja a KUKA innováció iránti elkötelezettségét.” -tette hozzá végül Rumpler Ádám.

my.kuka.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában