Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Ki nyerhet ma az autóiparban? – Automechanika Frankfurt ajánló

Idén az átalakulás és a fenntarthatóság kerülnek górcső alá az Automechanika Frankfurt szakvásáron szeptember 10-14. között.

Kiemelt témák lesznek: a körforgásos gazdaság, az elektromobilitás, az alternatív üzemanyagok, a fenntarthatóság, a hálózatosodás, illetve a mesterséges intelligencia az autókban és a szervizműhelyekben.

Az autóipar kezdete óta a legnagyobb – és immár visszavonhatatlan – átalakulásának lehetünk szemtanúi. Az Automechanika 2024 szakkiállításon testközelből tapasztalhatjuk meg az autógyártás, és a teljes értékteremtő lánc átalakulásának legfontosabb állomásait meghatározó autóipari beszállítók részvételével.

A vásári repertoárból idén sem hiányozhatnak majd az elektromobilitással, a hálózatosított járművekkel, a klímasemleges közlekedéssel, az önvezetéssel, az alternatív hajtásokkal, az elektronikus kereskedelmi megoldásokkal, vagy éppen a szintetikus üzemanyagokkal kapcsolatos bemutatók és előadások. Aki ugyanakkor a jövő adatvezérelt autójavítására, finanszírozására vagy közlekedésszervezésére kíváncsi, az is megtalálja majd a számítását Frankfurtban.

Természetesen nem hiányozhatnak majd a beszállítói innovációk, a szoftveres szolgáltatások az értékesítéstől a készletezésen át az újrafelhasználás folyamatirányításáig, mert nincs olyan területe az autóiparnak, amit ne lehetne megtalálni ezen a kiállításon. Az autóillatosítótól a kamionemelőn át a turbófeltöltőig, vagy akár a „gyárat gyártó gyárig” egyszerűen minden elérhető és mindenből a legújabb.

Jegyvásárlás: https://visitortickets.messefrankfurt.com/ticket/en/shop_select.html?_appevent=mf_zett_20240210000

www.bdexpo.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában