Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!

Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!

Megérkezett a Visual Components gyártásszimulációs és a robotok offline programozási megoldásának legújabb verziója, amely az eddiginél nagyobb áttekinthetőséget biztosít a gyártás tervezéséhez és optimalizálásához. A felhasználók könnyebben átlátható módon végezhetnek el többet, különösen a nagyobb gyártási és integrációs projektek esetében.

Kiemelt újdonságok:

Javított tervezés és kollaboráció

A layout-ok kisebb, könnyebben kezelhető részekre vagy “al-layout-okra” bontása, ami rugalmasabbá teszi a tervezési folyamatot és intuitívabbá a layout megszervezését.

Bővített Robot Connectivity

Lehetőséget ad a Kawasaki és Yaskawa robotvezérlőkhöz való csatlakozásra az új kapcsolódási bővítményeken keresztül, felgyorsítva a robotprogramok tesztelését és validálását.

Új és javított OLP kalibrációs eszközök

Az új OLP (Offline Robot Programming) kalibrációs eszközök útmutatásokkal és részletes jelentésekkel lehetővé teszik a virtuális és a fizikai világ pontos megfeleltetését.

Egyszerűsített robot összeállítás parancsok

Intuitívabb eszközökkel programozhatók, optimalizálhatók, ellenőrizhetők és validálhatók a robot-összeszerelési műveletek, jelentősen felgyorsítva a programozási folyamatot.

Tudjon meg többet itt a Visual Components 4.9 újdonságairól. 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában