Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY

Az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2023. május 16-19. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát felvonultató üzleti találkozója kis- és középvállalkozások tulajdonosainak ugyanúgy, mint nagyvállalatok vezetőinek kínál olyan szakmai fórumot, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmányait, az adott iparágat meghatározó trendeket.

A kiállítók, beszállítók és a szakmai látogatók, többek között beszerzők, mérnökök, fejlesztők kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék a gyártói vagy beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes információt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

Lapzártáig 14 ország több, mint 300 kiállítója jelentkezett be a kiállítási csokorra. Újdonságokkal, energia- és költséghatékony megoldásokkal, nagydíjas termékekkel várják a szakembereket a Kiállítási Központ A, D és E pavilonjaiban.

A résztvevők folyamatosan frissülő listája a kiállítások honlapjain olvasható.

A szervezők szakmai partnereik közreműködésével számos programmal, eseménnyel várják az érdeklődőket:

  • Mérnök kamarai konferencia és szakmai továbbképzés (BPMK)
  • Hegesztéstechnikai továbbképzések, gyakorlati bemutatók (MHtE, MAHEG)
  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Munkavédelmi konferencia és divatbemutató (U4)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Csomagolási konferencia (CSAOSZ)
  • Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia
  • Akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások, bemutatók
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny (autopro.hu)
  • Egyetemek utcája

A magazin olvasói előzetesen online regisztrálhatnak a rendezvény honlapján, mely regisztrációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

Bővebb információ:

A kiállításról bővebb információ, valamint a már bejelentkezett kiállítók posztjait a kiállítás facebook és LinkedIn oldalán:


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában