Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

4G villanyoszlopok

Az Ericsson és a Philips Lighting bevezeti az új, hálózatba kapcsolt utcai világítási rendszert, hogy a városok az energiahatékony LED-világítás és a nagy sebességű 4G/LTE szélessávú kapcsolat előnyeit élvezhessék a városi látkép elcsúfítása nélkül.

Az Ericsson Lightpole Site Slim rendszere a Philips energiahatékony LED világítását kombinálja az Ericsson kiscellás technológiájával és a Baseband 6502 technológiával együtt a nagy sebességű szélessávú kapcsolat megvalósításához. Az új, hálózatba kapcsolt villanyoszlopok nem zavarják a városképet, hiszen lényegében semmiben sem különböznek a megszokott villanyoszlopok megjelenésétől.

Az Ericsson 2016-os Mobilitási Jelentése szerint a szolgáltatók folyamatosan próbálnak új cellatelephelyeket keresni a közterületeken, hogy a lehető legjobb mobil-szélessávú lefedettséget biztosíthassák ügyfeleiknek. Az Ericsson Lightpole Site Slim rendszere ezt a problémát úgy oldja meg, hogy minimális vizuális zavart okoz bármilyen városképben a különböző magasságoknak, színeknek és stílusoknak köszönhetően. A szolgáltatók helyet bérelhetnek a hálózatba kapcsolt villanyoszlopokon a hálózatuk sűrítése érdekében és, hogy nagyobb szélessávú lefedettséget biztosíthassanak a lakosságnak.

www.ericsson.com

 

Hirdetés

További cikkek a témában