Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

Ericsson és Microsoft együttműködés az IoT elterjedéséhez

Az Ericsson tovább erősíti a globális Dolgok Internete (IoT) ökoszisztémát a Microsofttal, lehetővé téve a vállalatoknak a mobilhálózat-alapú IoT-szolgáltatások gyorsabb bevezetését.

Az Ericsson IoT Accelerator által a vállalatok az IoT-megoldásukat az Azure segítségével telepítik, amely közvetlenül kapcsolja össze őket a mobilszolgáltatók ökoszisztémájával, az Ericsson IoT Accelerator részét képező Eszközkapcsolati Platform (DCP) által biztosított kapcsolatkezelési szolgáltatással.

Az Ericsson IoT Accelerator, egy felhőalapú, horizontális, iparágakon átívelő megoldás, amely platformszolgáltatásokat és termékközeli szolgáltatások tartalmaz a telekom szolgáltatók és egyes iparágak számára, folyamatosan bővülő funkciókat nyújt szolgáltatásként az IoT-megoldások gyors létrehozásához és telepítéséhez.

Az Ericsson IoT Accelerator kapcsolatkezelési szolgáltatása lehetővé teszi a telekom szolgáltatók számára, hogy kezelt IoT-kapcsolati megoldásokat tervezzenek, indítsanak el és fejlesszenek a mobil kapcsolatot igénylő vállalatok számára. Ezenkívül teljes irányítást és automatizálási funkciókat biztosít a vállalatoknak, hogy IoT-eszközeik hálózati hozzáférését kezelhessék.

www.ericsson.com

Hirdetés

További cikkek a témában