Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Csúcsminőség a Wedco-nál

Az alapítás óta több, mint 25 éve gyárt a WEDCO Ing. Edip Bayizitlioglu úr irányításával vevői igényre szabott szerszámokat a legmagasabb minőségben.

Modernnek, rugalmasnak és stabilnak mutatkozik a legjelentősebb osztrák precíziós szerszámgyártó a piacon. Mindig figyelemmel vannak a szakértői tanácsadásra, a legmagasabb termékminőségre és szállitási hűségre, különös tekintettel a vevői közelség fontosságára.

Wedco

A komplex forgácsolási feladatok lekűzdése a modern gyártásban fokozott igényt tart olyan egyedi szerszámokra, amik a legkülönbözőbb követelményeknek is eleget tesznek. Ebben a WEDCO megbízható partner, az elmúlt években az egyedi szerszámgyártás teljes folyamatát, kezdve a megrendelés fogadásától, a tervezésen keresztül, a mérnöki teljesítményen át a gyártásig, folyamatosan fejlesztette. A kutatás-fejlesztés fontosságának megőrzése mind újabb ötleteket ad a folyamatok alakításához. Az eredmény, egy a vevő igényeihez igazított optimális szerszám.

Szakértelem és hosszú évek tapasztalata az egyedi szerszámgyártásban

A WEDCO egyedi szerszám szolgáltatásának magja egy meghatározott, letisztult folyamat. Az első megbeszélésen meghatározásra kerülnek az elvárások és a feltételek.  Az ezután következő adatbevitel a műszaki követelményprofil pontos specifikációját szolgálja. Ehhez hozzátartoznak a megmunkálási feladat mellett többek között az alapanyag meghatározása, a munkadarab megfogása, a megmunkáló gép adatai és a munkakörnyezet. Ezekből az adatokból dolgoz ki a mérnöki csapat a rendelkezésére álló eszközökkel és teljes tapasztalatával egy olyan egyedi szerszámot, ami minden követelménynek megfelel.

wedco

Feltételekre hangolva

A WEDCO-nak lehetősége van sokféle tömör keményfém alapanyagból a végfelhasználáshoz legmegfelelőbbet kiválasztani. A geometriák kiválasztásának sincs határa. Bevonatok szintjén is az egyedi szerszámhoz és a meghatározott keretfeltételekhez legjobban illő bevonati eljárást párosítja.

Back Up elv és a teljes támogatás ha a vevő szorult helyzetben van

A WEDCO-nál megrendelésenként minimum két egyedi szerszám készül. A Back-up-elv alapján kivédhetőek az esetleges szállítási-, kicsomagolási sérülések, vagy egyéb előre nem latható szituációk. Így a vevőnek nem kell fennakadással számolnia, nem kell késedelemtől tartania a munkafolyamatokban.

Azokban a helyzetekben ahol az üzleti partner a gyártás leállásához közel kerül, a WEDCO egy különleges Express szolgáltatást nyújt. Ilyen esetekben akár 24 órán belül is gyárt és szállít egyedi szerszámokat.

Precíz, innovatív és rugalmasan kínálja a WEDCO magas minőségű egyedi szerszámait vevőinek. A vevők igényeinek középpontba helyezése magától értetődő, olyan szolgáltatást nyújtanak, aminek célja a vevő munkafolyamatainak optimalizálása, a termelékenység növelése. A WEDCO minden műszaki tudását és sok éves tapasztalatát képes a vevő által igényelt egyedi szerszámban összpontosítani, és szorult helyzetekben is partnere oldalán állni.

www.wedco.at

Hirdetés

További cikkek a témában