Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Bosch Csoport: A digitális innováció kifizetődik

A Bosch Csoport már harmadik alkalommal választotta a Festo vállalatot globális preferált szállítónak

A Festo-t egymás után harmadik alkalommal választotta preferált szállítónak a Bosch Csoport, a szabványosított pneumatikus berendezések anyagcsoportban. Ezt a kitüntetést a Bosch az innováció, minőség és megbízhatóság terén nyújtott kiváló teljesítményért ítéli oda a fontos beszállítói számára.

Oliver Merle (Bosch Csomagolástechnika anyaggazdálkodási igazgató) és Malte Ihlenfeld (Robert Bosch GmbH vállalati beszerzési és logisztikai, karbantartási, javítási és műveleti igazgató) adták át az adományozási bizonyítványt Dr. Ansgar Kriwetnek, a Festo értékesítési igazgatótanács tagjának, a következő szavakkal: „A Bosch célja a fenntartható üzleti kapcsolatok és kölcsönös világméretű növekedés elérése a legjobb és leginnovatívabb beszállítóival karöltve. Ebbe különösen beletartoznak az olyan kritériumok, mint pl. a globális jelenlét valamint az innovatív termékek és szolgáltatások.”

A Festo 2015. óta jelent ilyen partnert a Bosch számára. „A Festo ipari alkalmazásokban végzett digitalizálási tevékenysége nagyon fontos a Bosch vállalat számára. A Festo Motion Terminal – melyet egy csomagológépben fejlesztési elemként alkalmazunk – nagyon fontos mérföldkövet jelent” – tette hozzá Oliver Merle.

„Az ügyfeleink által a teljesítményünkkel szemben támasztott magas elvárások visznek minket előre” – válaszolta Dr. Ansgar Kriwet, majd hozzátette: „Ez a kitüntetés mindig emlékeztetni fog minket arra, hogy folyamatosan bizonyítanunk kell képességeinket, különösen a digitális pneumatikai és automatizálási technológia terén.”

Az adományozási bizonyítványt a Bosch Csoport beszerzési vezetői a Festo ostfildern-scharnhauseni technológiai üzemében tett látogatásuk során adták át.

A Festo vállalatról:

A Festo AG egy nemzetközi szereplő és egy független, családi tulajdonban lévő vállalat, amelynek székhelye a németországi Esslinger am Neckar területén található. A vállalat pneumatikus és elektromos automatizálásra vonatkozó technológiát biztosít a gyár- és folyamatautomatizálás terén 300 000 ügyfélnek több mint 40 iparágban. A Termékei és szolgáltatásai 176 országban állnak rendelkezésre. A világ 61 országában 18 800 munkavállalóval, 250 fiókteleppel a Festo körülbelül 2,74 milliárd euró forgalmat ért el 2016-ban. Ennek a forgalomnak kb. a 8 %-át minden évben kutatásra és fejlesztésre fordítjuk.

A tanulás fontos számunkra, ezért a forgalom 1,5 %-át alapoktatásra és továbbképzésekre szánjuk. Ugyanakkor nem csak a Festo saját munkavállalóinak nyújtunk oktatási szolgáltatást – a Festo Didactic SE ügyfelek, tanulók és gyakornokok számára is biztosít alap- és továbbképzési programokat az automatizálási technológia terén.

www.festo.press

A Boschról:

A Bosch Csoport a technológia és a szolgáltatások terén globális vezető szállító, világszerte kb. 390 000 munkavállalóval (2016. 12. 31-i állapot szerint). 2016-ban 73,1 milliárd EUR forgalma volt. A tevékenysége négy fő üzleti szektorra osztható: Mobilitási megoldások, Ipari technológia, Fogyasztói termékek, valamint Energetikai- és építési technológia. A Bosch, vezető IoT (dolgok internete) vállalatként innovatív megoldásokat kínál okos otthonokhoz, okos városokhoz, hálózatba kapcsolt mobilitáshoz és az Ipar 4.0-hoz. A szenzor-technológia, szoftverek, szolgáltatások, valamint saját IoT felhője területén megszerzett tapasztalatai felhasználásával kínál az ügyfelei részére hálózatba kapcsolt, domaineken átívelő megoldásokat, egyetlen forrásból. A Bosch Csoport stratégiai célja, hogy megoldásokat nyújtson az összekapcsolt életvitelhez és világszerte javítsa az életminőséget innovatív, lelkesítő termékeivel és szolgáltatásaival. Röviden: a Bosch „Életre tervezett” technológiát hoz létre. A Bosch Csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH vállalatot és kb. 440 leányvállalatát illetve regionális vállalatát, mintegy 60 országban. Az értékesítési és szolgáltatási partnerekkel együtt a Bosch globális gyártó, mérnöki és értékesítési hálózata a világ majdnem összes országában jelen van. A vállalat jövőbeni növekedésének záloga az innovációs képesség. A Bosch 59 000 embert foglalkoztat kutatási és fejlesztési területen, világszerte 120 telephelyen.

További információ: www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-presse.de, www.twitter.com/BoschPresse.

Képünkön:
Malte Ihlenfeld, Robert Bosch GmbH vállalati beszerzési és logisztikai, karbantartási, javítási és műveleti igazgató (balról a 3.) átadja a Bosch Preferált Szállító 2017. bizonyítványt Dr. Ansgar Kriwet, a Festo értékesítési igazgatótanács tagja számára (balról a 4.). A képen látható még: Oliver Merle, Bosch Csomagolástechnika anyaggazdálkodási igazgató (balról a 2.), Thomas Ambs és Bernd Leutner, a Festo globális kiemelt ügyfél-kapcsolattartói, akik a Bosch Csoporttal való kapcsolatért felelősek (jobbról az 1. és a 2.), valamint Roland Blees, a Festo Németországért felelős kiemelt ügyfélkapcsolati vezetője (bal oldalon) (fotó: Festo AG & Co. KG)

Hirdetés

További cikkek a témában