Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Negyedszázados sikertörténet: 25 éves a Jungheinrich Magyarországon

A Jungheinrich szeptember 14-én több mint 300 partnerével együtt ünnepelte 25 éves jubileumát biatorbágyi telephelyén. Az évforduló alkalmával került átadásra az 500 m2 új raktárral, 500 m2 bemutatóteremmel, valamint 4 oktatóteremmel bővült magyarországi székhely.

A társasági szerződés aláírásával 1992-ben megalakult a Jungheinrich Hungária Kft., egyike az első, a vasfüggöny lebontása után, Közép-Kelet-Európában létesített leányvállalatoknak. A vállalat ma már a hazai piacvezető vállalkozása, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.

A magyarországi Jungheinrich 2017-ben 25 éves fennállását ünnepli, mely jelenleg a Magyarország piacvezető vállalata a targoncaértékesítés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások területén. 1992-ben nyitotta meg a vállalat a forgalmazás területén Közép-Kelet-Európa kapuját. Ma a Jungheinrich Hungária Kft. a hamburgi székhelyű, és globálisan tevékenykedő Jungheinrich AG kiemelkedően fontos leányvállalata.

A Budapest székhellyel létrejött vállalat gyors növekedésnek indult. A munkatársak száma az egykori 5 főről mára már közel 160 alkalmazottra emelkedett. Csupán a szerviztechnikusok száma több, mint 50 fő, amivel ma Magyarországon a villástargonca-szerviz területén a legjobb lefedettséget biztosítja.

A szeptember 14-i Szakmai Napon Dr. Lars Brzoska, a konszern igazgatótanácsának értékesítését és marketingért felelős tagja adta át ünnepélyes keretek között az új épületrészt.

Az ünnepélyes átadó előtt a vállalat szakemberi mutatták be a Jungheinrich innovációit és bizonyították, hogy a vállalat felkészült az Ipar 4.0  kihívásaira. A szakmai előadások után – melyeken a Jungheinrich vendégei megismerhették a jövő raktárát automata targoncákkal, a Li-ion technológia használatának előnyeit és a biztonságos üzemeltetés eszközeit – az új raktárépületben élőben is kipróbálhatták, megtekinthették a vállalat innovatív targoncáit és megoldásait, mint például a vezető nélküli automata komissiózó targoncát vagy a Li-ion akkumulátorral működő modelleket..

A program háziasszonya az ismert műsorvezető, Ördög Nóra volt. Az előadások között színvonalas, szórakoztató műsorokat élvezhettek a vendégek: a cég rövid történetét homok- és rajzanimációval bemutatva, Tóth Vera énekesnő és Farkas Izsák hegedűművész erre a különleges alkalomra összeállított produkcióját, valamint a nemzetközileg híres Freelusion tánccsoport showműsorát.

Horváth Zoltán, a Jungheinrich Hungária Kft.  ügyvezetője és az egyik első munkatársa a következő szavakkal zárta rendezvényt: „A jövőben továbbra is az elmúlt huszonöt év sikeres útját szeretnénk járni.“

Jungheinrich

 

Christian Erhlach régióigazgató, Horváth Zoltán ügyvezető igazgató, Dr. Lars Brzoska értékesítési és marketing igazgató, Jungheinrich AG

www.jungheinrich.hu

 


Hirdetés

További cikkek a témában