Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Csúcsminőség a Wedco-nál

Az alapítás óta, több mint 25 éve gyárt a Wedco Ing. Edip Bayizitlioglu úr irányításával, vevői igényre szabott szerszámokat a legmagasabb minőségben.

Modern, rugalmas és stabilnak mutatkozik, a legjelentősebb osztrák precíziós szerszámgyártó a piacon. Mindig figyelemmel a szakértői tanácsadásra, a legmagasabb termék minőségre és szállítási hűségre, különös tekintettel a vevői közelség fontosságára.

A komplex forgácsolási feladatok leküzdése a modern gyártásban fokozott igényt tart olyan egyedi szerszámokra, melyek a legkülönbözőbb követelményeknek is eleget tesznek. Ebben a Wedco megbízható partner. Az elmúlt években az egyedi szerszám gyártás teljes folyamatát – kezdve a megrendelés fogadásától, a tervezésen keresztül, a mérnöki teljesítményen át, a gyártásig – folyamatosan fejlesztette. A kutatás fejlesztés fontosságának megőrzése mind újabb ötleteket ad a folyamatok alakításához: az eredmény, egy a vevő igényeihez igazított optimális szerszám.

Szakértelem és tapasztalat az egyedi szerszám gyártásban

A cég egyedi szerszám szolgáltatásának magja egy meghatározott, letisztult folyamat. Az első megbeszélésen meghatározásra kerülnek az elvárások és a feltételek. Az ezután következő adatbevitel a műszaki követelményprofil pontos specifikációját szolgálja. Ehhez hozzátartoznak a megmunkálási feladat mellett, többek között az alapanyag meghatározása, a munkadarab megfogása, a megmunkáló gép adatai és a munkakörnyezet. Ezekből az adatokból dolgoz ki a mérnöki csapat a rendelkezésére álló eszközökkel és teljes tapasztalatával, egy olyan egyedi szerszámot, ami minden követelménynek megfelel.

Feltételekre hangolva

A cégnek lehetősége van sokféle tömör, keményfém alapanyagból a végfelhasználáshoz legmegfelelőbbet kiválasztani. A geometriák kiválasztásának sincs határa. Bevonatok szintjén is az egyedi szerszámhoz és a meghatározott keretfeltételekhez legjobban illő bevonati eljárást párosítja. Precíz, innovatív és mégis rugalmas ajánlatot ad a Wedco a magas minőségű egyedi szerszámok vevőinek. A vevők igényeit a középpontba helyezni magátol érthetődő. Cél olyan szolgáltatást nyújtani, aminek a célja a vevő munkafolyamatait optimalizálni, a termelékenységet növelni.

A komplett megoldás az Ön szerszámainak: WEDCO TOOL SERVICE

Az osztrák szerszámspecialista WEDCO mint gyártó, -kereskedelmi és szolgáltató cég gondoskodik vevőiről, azok szerszámainak teljes életciklusa alatt. Mint élező profi széleskörű, ötcsillagos programot kínál magyar fémmegmunkáló vállalkozások szerszámainak – akár maró, fúró, vagy más gyártó szerszámai számára.

Wedco

PICK-UP

A Wedco Pick-Up szolgáltatása (Wedco Szerszámtaxi) a leggyorsabb úton juttatja el a szerszámokat a magyar vevőktől a bécsi Wedco Tool Competence Központba. Ezenkívül a Wedco területi képviselői a közvetlen személyes kapcsolaton keresztül műszaki tanácsadással, a vevő telephelyén is egyeztethetnek, így akár egyedi megoldások is megvalósíthatóak.

Élezés és Bevonatolás

A szolgáltatások középpontját az élezés és a hozzáillesztett bevonatolás adják. Egy optimalizált folyamat által a vevő a lehető legrövidebb időn belül visszakapja szerszámait: a Pick-up-Service által felvett élezési megbízás a beérkezés után közvetlenül egy Barcode azonosítással a feldolgozási rendszerbe kerül, amin keresztül a vevő egy visszaigazoló e-mailt kap. Az élezési művelet a legmodernebb 5-tengelyes CNC gépeken a „3×1“ elven készül, ami azt jelenti: 1 megbízás, 1 ember által, 1 gépen készül – ez megakadályozza a szerszámok elcserélését és egy folyamatos minőségi plusszt ad. Az éltartamok növelése érdekében az élek kémiai vagy fizikai High-tech bevonattal optimalizálhatók. Alternatív megoldásként kopás optimalizálás, polírozás vagy bevonat utókezelés is lehetséges. Ezután következik a mérés és minőségbiztosítás, amiről kérésre részletes mérési jegyzőkönyvet készít (nyomtatott vagy PDF formátumban). Végül a szerszámokat (jelölik -feliratozzák és) csomagolják. Vevői igény szerint lehetőség van a szerszámok egyedi jelölésére, lézergravírozására, címkézésére, újracsomagolására is. A kiszállítást újra a WEDCO Pick-Up veszi át.

Az információ előny : ONLINE GRINDING

Az úgynevezett Online Grinding által a WEDCO lehetőséget kínál vevőinek, élezési megbízásaik A-tól Z-ig tartó online nyomon követésére. Amint a vevő megkapta emailben a visszaigazolást és annak sorszámát, lehetősége van a folyamat teljes útját és státuszát interneten nyomon követni.

A Wedco Service szolgáltatás személyre szabható és a vevő egyéni igényeire hangolható. A WEDCO TOOL SERVICE partnernek tekinti magát a legmagasabb vevői igényekre.

www.wedco.at

 

Hirdetés

További cikkek a témában