Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Új Lynx 2100LY széria

Az új Lynx2100Series célja, hogy még nagyobb vevői elégedettséget biztosítson felülmúlhatatlan teljesítményével és megbízhatóságával.

A Doosan Machine Tools elindította új Lynx 2100LY sorozatának gyártását, a korábbi Lynx 220Y továbbfejlesztett modelljét. Az új széria egy 6/8 colos CNC esztergáló központ, amely alkalmas a szelepek, tengelyek, fogaskerekek, karimák, házak, szerelvények és egyéb fém alkatrészek megmunkálására, legfeljebb o 300 mm és 510 mm hossz. Az új modellek funkciói fokozott tartósságot és a kezelő kényelmét biztosítják, miközben fenntartják az előző modell csúcsminőségű vágási teljesítményét is.

Kiváló megmunkálási teljesítmény

15 kW-os motorral felszerelt, mely elegendő teljesítményt biztosít a külső/belső felületek forgatásához, valamint a telibefúráshoz a maximális termelékenység mellett, míg az Y tengelyek és a revolverfej 6000 r/min marószerszámmal, a stabil BMT struktúrával lehetővé teszi a különböző és összetett formák gyorsabb és könnyebb megmunkálását. A csapágyszerkezet kialakítása javult az orsóegység merevségének megerősítésével, amely a működés során a legnagyobb terhelésnek van kitéve, és a hosszú távú termelékenység fenntartható az orsóház nagy terhelésű és alacsony rezgésű kialakításával.

Magas megbízhatóság

Az alacsony rezgésű és zajú orsóval optimalizálták a nagy terhelésű vágásokat és a stabil szervohajtású revolverfej biztosítja a hosszú távú stabil teljesítményt a hőmérséklet-változás által okozott működési zavaroktól mentesen. A belső burkolat védelmet nyújt a hűtőfolyadék szivárgása és a fémforgács ellen.

Egyszerű beállítás és karbantartás

Az új Lynx 2100LY sorozat alapfelszereltségei:

  • munkadarab meghatározó funkció, amely automatikus mérést tesz lehetővé a könnyebb és pontosabb munkavégzés érdekében
  • CNC szegnyereg egyetlen gombnyomással működik
  • szerszámfigyelő funkció, amely információt ad a szerszámelkapásról
  • szerszámbemérő (opcionális) az automatikus szerszámméréshez.

Egyetlen gombnyomással több mint felére csökkenti a beállítási időt. Működés közben adódó probléma esetén jelző utasítások figyelmeztetik az operátort a hibáról és a megfelelő korrekciós intézkedésekről, minimálisra csökkentve a holtidőt.

Ha többet szeretne megtudni az új Lynx 2100LY sorozatáról, látogasson el a GE-CO Hungary Kft.weboldalára: www.ge-co.hu  vagy vegyen részt a 2018. március 22–23-án tartandó Házi kiállításon, mely a GE-CO új bemutatótermében kerül megrendezésre.

Lynx 2100LY

 

Hirdetés

További cikkek a témában