Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

AUTOMOTIVE HUNGARY

Legyen Ön is kiállító az AUTOMOTIVE HUNGARY-n magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumon, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen van, a formatervezéstől a gyártásig.

6. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2018. október 17-19. között

a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

MÚLT – ADATOK 2017-ből:

Tavaly 34 országból 10 000 járműipari szakember érkezett a kiállításra, ahol 12 ország 225 kiállítója mutatkozott be. A 4 magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég volt jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat. A látogatói összetételről és elégedettségről elmondható, hogy az érdeklődők 73%-a döntéshozó vagy részt vesz a döntéshozatalban és a tavalyi látogatók 82%-a tervezi, hogy idén is ellátogat a rendezvényre.

AUTOMOTIVE HUNGARY

2018 – AKIK MÁR JELEZTÉK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT:

A kiállítás idén is népszerű, már sokan jelezték részvételi szándékukat a szervezők felé. Tematikánként néhány kiállítót említve:
Continental Hungaria, Delta Robotics Hungary, Hoffmann Hungary Quality Tools, Knüppel Csomaglástechnika, Lean Technology, Magnus Aircraft, Reményi Csomagolástechnika, Schneider Electric Hungária, Thyssenkrupp Components technolgy, Trumf Hungary, Varinex Infromatika, ZF Hungária

ÍZELÍTŐ AZ IDEI PROGRAMOKBÓL:

e-mobilitás konferencia

Beszállítói fórumok – a járműiparban dolgozó szakemberek számára szervezett üzleti találkozók, melyeken új üzleti kapcsolatokat építhetnek

mérnöki továbbképzések, szakmai képzések

Automotive Hungary Techtogether – mérnökhallgatók versenye

A KIÁLLÍTÁS SZAKMAI PARTNEREI:

Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE)

Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ)

Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

TÁRSRENDEZVÉNY:
AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Idén 27. alkalommal nyitja meg kapuit a hazai autójavító és -fenntartó ipar legjelentősebb szakmai fóruma. A diagnosztika, a garázsberendezések és a gépjárműalkatrészek, valamint a szolgáltatások kínálatát egy fedél alatt mutathatják be a gépjárműjavító szakma szereplői.

Kedvezményes kiállítói jelentkezési határidő: 2018. május 31.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés:
http://automotivexpo.hu/ automotivexpo@hungexpo.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában