Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A Wedco csapata Magyarországon

A Wedco 1991-es alapítása óta folyamatos a fejlődés, a piaci követelmények állandó növekedése, az egyre komplexebb megmunkálási folyamatok egyre nagyobb igényt támasztanak a hozzáértő tanácsadásra és műszaki háttérre.

Ez a fejlődés és a vevők számának  folyamatos fejlődése vezetett a csapat növekedéséhez minden szinten és minden régióban. Nem utolsó sorban abból az okból, mert a Wedco-nak nagyon fontos a maximális vevői elégedettség biztosítása. Mint más régiókban, Magyarországon is folyamatosan növekvő számú csapat áll a Wedco vevőinek rendelkezésére. Őket szeretnénk önöknek ezúttal bemutatni.

értékesítési vezető Ing. Dominik Jurin

Wedco

Jurin úr 2017 májusa óta van a Wedco-nal, idén év eleje óta értékesítési vezető, így az összes direkt értékesítésű országért felelős.

Jurin úr 1996-ban végezte el gépész és üzemtechnológiai tanulmányait. Ezután egy készülékgyártó cégnél szerzett szakmai gyakorlatot forgácsológépek kezelésével, programozásával. Az újra való nyitottsága tette lehetővé 2001-ben a váltást egy neves, globálisan működő szerszám gyártó céghez, ahol a kezdetekben területi értékesítő volt. 2007-től átvette az ausztriai értékesítés vezetését, és nemzetközi projektekben szerzett tapasztalatot.
Az elmúlt időszakban  Dominik Jurin úr ügyvezetője volt egy élelmiszeriparban résztvevő  magánvállalkozásnak. Tevékenységeihez tartoztak a pénzügyi tervezés és ellenőrzés, a stratégiai személyzeti tervezés, a befektetések Cash Flow tervezése, projekt menedzsment és a cégcsoport szervezeti fejlődése.
A forgácsoláshoz fűződő szenvedélye és a vevői közelség igénye vezette őt végül a Wedco-hoz, ahol örül a magyar piac felelősségének is.

Juhász Mihály

Juhász úr Bécsben kapta szerszámkészítői képesítését, további 3 év tapasztalatszerzés után 5 évig CNC  gépkezelő, programozó-beállítóként dolgozott. Ezután 7 évig forgácsoló üzem vezetőként nőtt szakmai tapasztalata. 2007-ben jött a Wedco-hoz és azóta is komoly szerepe van a magyarországi vevők gondozásában. Értékesítési területe Észak-Nyugat Magyarország. 

Köpe Szilárd

Köpe úr 1996-ban az érettségi és a forgácsoló szakma megszerzése után 4 évig a gyártásban, CNC gépkezelőként, beállítóként kezdte a szakmai tapasztalatszerzést, majd 13 évig CNC programozóként, CNC marósként, majd csoportvezetőként folytatta.  Kipróbálta magát külföldön is. 2013 óta a Wedco csapatának tagja, és a Kelet-Magyarországért felelős értékesítő és műszaki tanácsadó.

Hegedűs Krisztián

Tanult műszerészként, és az érettségi után, CNC gépkezelői képesítést szerzett. Sok éves tapasztalatával az értékesítésben, majd 4 éven át alkalmazás technikusként szerzett komoly tudást és tapasztalatot. Eközben CAD/CAM programozóként is segíteni tudta vevőit, ami a tesztek során nagy előnyt jelent. 2017 augusztusa óta erősíti a Wedco csapatát Észak-Közép és Dél-Magyarországon.

Wedco

Szilágyi Béla

Szilágyi úr a Wedco csapatának legújabb magyarországi tagja. Sokévi értékesítési múlttal maga mögött, a Wedco-nal is a közvetlen vevői kapcsolatot kereste. Egy teljesen új, Tool Taxi szolgáltatással bővíti és erősíti a csapatot, és nyújt kényelmi szolgáltatást vevőinknek, automaták ellátásával, sürgős kiszállítások lebonyolításával, élezési feladatok tanácsadásával, begyűjtésével és kiszállításával.

 

INTERTOOL 2018 Vásár Bécsben

Idén egy időben kerül megrendezésre a Gépipari Vásár – INTERTOOL Bécsben, és az Ipar Napjai Budapesten. Mint piacvezető forgácsolószerszám gyártó osztrák cég, úgy döntött a vezetőség, hogy egy helyre, a Wedco-nak hazai vásárnak számító bécsi vásárra összpontosítja minden energiáját, tudását, személyzetét és mutatja meg újdonságait. De természetesen gondolt külön a magyarországi vevőire is!

Egész napos, ingyenes út Bécsbe az INTERTOOL-ra minden kedves magyar ügyfelünknek!

A Wedco meghívja minden kedves magyar ügyfelét Bécsbe az Intertool-ra, és ingyenes buszos utat és belépést szervez a legkülönbözőbb indulási pontokkal Magyarországról. A nap végén természetesen mindenkit vissza is juttatunk a felszállási pontokhoz. Az INTERTOOL-on minden magyarországi kollégánk személyesen várja vevőit!

További részletekért keresse területi képviselőjét :

Juhász Mihály : +36 30 7512600 –  juhasz@wedco.at

Köpe Szilárd : +36 30 8384327 –  koepe@wedco.at

Hegedűs Krisztián : +36 30 4117277 –  hegedues@wedco.at

Wedco az INTERTOOL-on

Az INTERTOOL vásár előkészületei már hónapok óta folynak a Wedco-nál. Idén 120m²-es területen várjuk vevőinket, finomságokkal kényeztetve, miközben a forgácsolóipar témáiról társaloghatunk.

 

wedco

INTERTOOL – Fénypontok

A Wedco a 2018-as INTERTOOL-on az Online Grinding mellett egy újabb szervíz szolgáltatását mutatja be, a „Tool Identity-t“ . Ennek az újdonságnak a célja, hogy a vevő egy a szerszámba lézerezett QR-Code alapján a Wedco rendszerén keresztül nyomon követhesse a szerszám életútját. Látható legyen az elvégzett élezések-bevonatolások száma, aktuális élezési utasításai, a szükséges beavatkozások.

További újdonságunk többek között az SGSP-SPEED-HiCut gömbmaró bemutatása. A speciális ultrafinom szemcsés alapanyag, az optimalizált forgácshorony és élkiképzés mellett, egy új bevonatolási technológia, ami a vízzel hűtést is lehetővé teszi akár 70 Hrc edzett marását is.

Tool Competence mint üzleti elv : hozzáértő műszaki tanácsadás minden szinten, Legmagasabb minőség, szállítási hűség és a vevői közelség áll nálunk az előtérben.

www.wedco.at

 

Hirdetés

További cikkek a témában