Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Munkaállomás tervezés

A finnországi Treston (előtte Sovella, azelőtt GWS) több, mint 100 éve gyárt prémium kategóriás ipari bútorokat és moduláris gyártórendszereket.

A termékkínálatban megtalálhatók ESD védett munkaállomások, ipari falak, korszerű munkahely megvilágítások, illetve ipari trolley-k.

Az egyedi igények minél gyorsabb és pontosabb kiszolgálása érdekében a gyár kifejlesztett egy 3D-s grafikus tervezőprogramot, aminek a segítségével az ügyfelek megtervezhetik saját testre szabott munkaállomásaikat. A tervezés során összeállított konfigurációról rajzok készülnek, amelyek pdf formátumban lementhetők és kinyomtathatók, valamint egy kattintással árajánlat is kérhető rájuk. A tervező program bárki számára elérhető az alábbi linken:

http://bps-treston.hu

munkaállomás tervezés Treston

A nagy tapasztalattal rendelkező gyártó további kutatásokat folytat az ergonómiának, illetve a világításnak a termelékenységre gyakorolt hatására. Ezekről a témákról díjmentesen letölthető (de regisztrációhoz kötött) tanulmányok olvashatók az alábbi linkeken:

https://bps-treston.hu/tanulmanyok/

A Treston kínálatának egyik legújabb tagja a változtatható színhőmérsékletű LED-es világítás. Az ilyen megoldás segítségével egy munkaállomás több munkafolyamatra is alkalmassá tehető. A tesztelést vagy összeszerelést, de akár a precíziós forrasztást is ugyanazon az asztalon, a megfelelő ideális fények kiválasztásával lehet elvégezni. A színhőmérséklet 2700K-6500K közt fokozatmentesen állítható távirányító, vagy mobil applikáció segítségével.

Magyarországon a Treston termékek megvásárolhatók a BPS Kft-nél, ahol szakképzett kollégák nyújtanak segítséget a tervezés / kiválasztás fázisától egészen az összeszerelésig.

www.bps.hu

Hirdetés

További cikkek a témában