Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

KUKA Használt robotok a Black Friday-en!

2019-ben a KUKA használt robot üzletága is csatlakozik a november 29-ei Black Friday eseményhez, amelynek keretében kedvezményes áron vásárolhat használt robotot és használt alkatrészt közvetlenül a gyártótól.

A munkaerőhiány és az abból adódó költségnövekedés minden vállalatot automatizálásra sarkall. A KUKA használtrobotjai lehetőséget kínálnak a robotalapú automatizálás világába való költséghatékony belépésre. A Black Friday alkalmával pedig további kedvezményekre tehetnek szert azok, akik november 29-én ajánlatot kérnek és év végéig megrendelik a számukra legmegfelelőbb robotot, robotokat vagy éppen alkatrészeket.

A magyarországi KUKA 2013 óta foglalkozik Certified használt robotok és alkatrészek felújításával fő tevékenysége, a robotok vezérlőszekrényeinek gyártása mellett. A taksonyi telephelyen több mint 500 négyzetméteren történik a Certified használt robotok, vezérlőszekrények, SmartPadek és csuklók felújítása. Az itt felújításra kerülő 10-20 év közötti robotokat a KUKA stratégiai partnereitől vásárolta vissza, hogy teljeskörű felújítás után újraértékesítse a kelet-európai piacon. Időközben azonban kiderült, hogy a világ minden táján igény van használt robotokra. Mára Finnországtól, Spanyolországon keresztül egészen az USA-ig megtalálhatóak a magyar szakemberek keze alatt felújított ipari robotok.

De pontosan mit is takar a teljeskörű felújítás?

Az állapotfelmérést követően, ami robottípustól függően néhány órát vehet igénybe, egy szárazjeges tisztítás következik. Mindezt követi az elektromos és mechanikus felújítás, aminek elkészülési idejét nagymértékben csökkenti a telephely raktárában lévő alkatrészek azonnali elérhetősége. Ezután következik a bevonatolás, ami már teljesen új külsőt varázsol a robotoknak. Ahogy az új robotok esetében, itt is megtörténik a robotok tesztelése, amely során a tengelymozgásokat, sebességet, pontosságot és gyorsaságot vizsgálják.

Miért éri meg használtrobotot vásárolni közvetlenül a gyártótól?

  • a rövid szállítási idők miatt
  • egyszerre több területhez tartozó, már raktáron lévő robotok is elérhetőek
  • kifogástalan állapotot garantálunk
  • 6 hónapos garanciát nyújtunk
  • biztosított gyári alkatrészutánpótlást vállalunk
  • lehetőség nyújtunk robotprogramozási oktatáson való részvételre a minél magabiztosabb üzemelés érdekében

Ami a legfontosabb, hogy az ügyfeleink személyesen is megnézhetik a felújító egységünket Taksonyban és akár helyben kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb robotot egy szakmai tanácsadás keretében.

További információ a KUKA oldalán.

Hirdetés

További cikkek a témában