Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A 75 milliomodik indítómotor

Az SEG Automotive magyarországi leányvállalatánál elkészült a 75 milliomodik indítómotor.

Az SEG Automotive magyarországi leányvállalatának sikertörténete tovább folytatódik, és a cég tovább erősíti szerepét a beszállító globális gyártóhálózatában.

„Már ma is a miskolci a legnagyobb gyárunk Európán belül, és képzett, tapasztalt és hozzáértő dolgozóink vannak. Eddig 75 millió indítómotort gyártottunk a magyarországi üzemünkben, ami hihetetlenül magas szám, ha arra gondolunk, hogy ma Európában mindösszesen 300 millió autó van. De készen állunk arra, hogy a jövőben a vállalat működésében még fontosabb, az innováció területén pedig továbbra is vezető szerepet töltsünk be.”

– mondta Dobos Péter, a magyarországi telephely vezetője. „Ugyanakkor a mai mérföldkő nagyszerű bizonyíték a telephely iránti elkötelezettségünkre, munkavállalóink szaktudására, és az SEG Automotive és számos helyi partner, szervezet

A magyarországi gyár egyre fontosabb szerepet tölt be az SEG Automotive működésében. A gyártóterületen egyre több Ipar 4.0 innováció kerül bevezetésre: robotok, digitális megoldások, automatizálási és optimalizálási projektek, és a gyártósorokat már előre átalakítják az új épületnek megfelelően, ahova a gyártás 2021 közepén fog átköltözni. A S.E.G.A. Hungary élen jár a digitalizációban és technológiai vezető szerepet játszik az Ipar 4.0 megoldásaival Magyarországon. A kormányzati támogatásokat a társaság nagyra értékeli, hiszen e nélkül sokkal lassabb lenne a fejlődés a társaság magyarországi leányvállalatánál.

A miskolci kollégák magas szintű műszaki ismeretei fontos alapként szolgálnak a globális beszállító számára az innovációs folyamatokhoz, és az itt dolgozó több mint 100 mérnök jelentős szerepet játszik az SEG Automotive technológiai vezető szerepének megőrzésében, teljesítve a nemzetközi ügyfélbázis jelenlegi és jövőbeni elvárásait.

www.seg-automotive.com

Hirdetés

További cikkek a témában