Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Ipar Napjai 2020. Nagydíj pályázat

2020-ban is átadták az IPAR NAPJAI díjakat.

A hagyományokhoz híven 2020-ban is NAGYDÍJ-jal jutalmazták a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációkat az IPAR NAPJAI kiállításon. A versenyen eséllyel indulhatott bármely, korszerű hazai forgalmazású termék, eljárás, műszaki szolgáltatás, amely beleillik a kiállítás tematikájába. A pályázatokat ebben az évben is neves szakértők bírálták el, akik szaktudása és objektivitása biztosította, hogy valóban a legjobb termékek kapják meg a díjakat.

Az IPAR NAPJAI Nagydíjasok közül az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH képviselőivel az A pavilon 308J standján találkozhatnak. A LASRAM robotautomatizált lézer cella pedig megtekinthető az A pavilon 204A standon.

NAGYDÍJASOK:

 1. Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH (A pavilon 308J)

Keskenysávú LPWA kommunikációt használó IoT koncepció – komplett nyílt forráskódú oktató infrastruktúra, korszerű M2M technológián alapuló IoT eszközcsalád és ökoszisztéma.

 2. LASRAM Engineering Kft. (A pavilon 204A)

Robot Automatizált Additív Manufacturing Lézer Cella


KÜLÖNDÍJ:

1. Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH (A pavilon 308J)

A műszaki értékesítést segítő, az Endrich által képviselt gyártók termékeinek használhatóságát és működési elvét bemutató, elektronikai témájú, saját kiadású hétrészes szakkönyvsorozat alapján készült ismeretterjesztő angol és magyar nyelvű portál: http://electronics-articles.com


Látogasson el Ön is a kiállításra!

Díjmentes belépés az IPAR NAPJAI szakkiállításra (HUNGEPXPO, Budapest) 2020. október 19-22. között:

Regisztráció itt:

www.iparnapjai.hu/muszakimagazin


Műszaki Magazin előfizetés Műszaki Magazin hírlevél feliratkozás

További cikkek a témában