Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Mi hiányzik a laborokból?

2020. november 23-27. között kerül megrendezésre a Labor- és Műszertechnika Expo, a hazai laboratóriumi eszközök, berendezések, és műszertechnika legszélesebb kínálatát felvonultató online rendezvény. A virtuális expo hét szakmai szervezet (MBKE, MAGE, METT, MAROVISZ, HUNKOR, MAE, OAK) egyedülálló összefogásával valósul meg. A kiállítás az analitika, élettudomány, biokémia, gyógyszeripar, diagnosztika, anyagvizsgálat és korrózióvédelem területén dolgozó szakembereket várja a rendezvényre.

Sokan azt tapasztalták az idei év során, hogy a rendezvények, személyes találkozások csökkenésével, kiesésével nehézkesebbé vált a munkájukhoz használt laboratóriumi és műszertechnikai termékekről, szolgáltatásokról való tájékozódás, ajánlatkérés, egyeztetés. A Labor- és Műszertechnika Expo akadémiai és ipari háttérből jövő résztvevők számára szeretné biztosítani a szakmai kapcsolattartást és személyes kommunikációt az iparág jeles képviselőivel, egy biztonságos csatornán keresztül.
És hogy mit is tud egy virtuális kiállítás? Ezt bizony nehéz lenne pár sorban leírni, de szerencsére pár kattintás, és máris elénk tárul egy új és izgalmas kiállítási platform. Az online expo-n a látogatók megtekinthetik a kiállítók standjait, videó prezentációit, élő szakmai előadásokon vehetnek részt, a standokon lévő video chat szobák pedig személyes megbeszélések és egyeztetések helyszínéül szolgálnak. Ez egy olyan egyedülálló rendezvény, ahol a résztvevők egy helyen, egy időben találkozhatnak mindazon cégek képviselőivel, akik szakterületük teljeskörű háttértámogatását biztosítják. Itt megtalálhatják mindazon termékeket és szolgáltatásokat, melyeket már ismernek és nap mint nap használnak, és sok olyasmit is, amit a kiállításon fedezhetnek fel.

A Labor- és Műszertechnika Expo szervezői egy különleges közösségi teret is kialakítanak a résztvevőknek, ahol szabadon barangolhatnak és találkozhatnak, beszélgethetnek rég nem látott kollégákkal, partnerekkel a virtuális térben.


Az online rendezvények idei térhódítása olyan új és érdekes élményekkel gazdagította a résztvevők életét, melyre eddig nem kerülhetett sor. Természetesen mind reméljük, hogy a megszokott, szeretett és szakmailag jelentős rendezvények visszatérnek majd jövőre a személyes megvalósuláshoz, azonban számos izgalmas megoldás megmarad számunkra a virtuális világból, melyekkel nem kell végleg leszámolnunk. Az online események egyik sajátossága, hogy a személyesen megrendezett társaikhoz képes jelentősen alacsonyabb részvételi díjakkal, sőt számos esetben díjmentesen látogathatók.

Ez nincs másként a Labor- és Műszertechnika Expo-n sem, amelyre szintén ingyenesen lehet regisztrálni, majd részt venni a rendezvényen. A kiállítás szeretettel várja látogatóit november 23-27. között.

Regisztrálni a laborexpo.hu weblapon lehet.

Hirdetés

További cikkek a témában