Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Az ART_08 versenyautó leleplezése

Az Arrabona Racing Team az idei évben is bemutatja egy Rollout videó keretében csapatuk legújabb versenyautójának, az ART_08-nak leleplezését.

A Formula Student egy nagyon különleges környezetet teremt a résztvevőknek. A kiélezett küzdelemben, a nagy nyomás és felelősség alatt csak úgy lehet egy csapat sikeres, ha a csapattagok szorosan együttműködnek a közös cél elérése érdekében. Ebben rejlik az Arrabona Racing Team erőssége – megtanít egy olyan közösségben dolgozni, ahol lelkes tagok a saját szenvedélyüket élik át és valósítják meg.

Ez mindenkit arra ösztönöz, hogy megtalálja saját szenvedélyét, amiben a legjobb akar lenni, és ezt értékként adja hozzá a csapat életéhez – legyen az grafikai design, szilárdságtani szimuláció vagy a csapattagok összefogása. Számomra szakmai fejlődésem egyik legnehezebb, ugyanakkor leghatékonyabb időszaka volt a csapatban eltöltött két év. A rengeteg emlék mellett olyan készségeket szereztem, amik azóta is hasznosnak bizonyultak a karrierem során. Minden egyetemi hallgatónak csak ajánlani tudom, hogy egy ilyen közösség részese lehessen, mint az ART. –fogalmazott Kun János Csaba, az ART korábbi csapatvezetője.

A videót YouTube csatornán keresztül lehet elérni.

Hirdetés

További cikkek a témában