Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Munkavédelem

Kisebb energiaköltség, magasabb higiéniai fokozat egy berendezéssel

Számos ipari és irodai alkalmazás esetében újdonság a magasnyomású fúvókával történő, direkt helyiség párásítás. A technológia előnyei közé tartozik az egyszerű beépítés, a biztonságos vezérlés, az alacsony energiaköltségek és a magasabb higiéniai fokozat biztosítása.

Direkt helyiség párásítás esetében a párásítók közvetlenül a helyiségbe kerülnek a központi beépítés helyett. A kis méretű, falra, mennyezetre szerelt készülékek szükség esetén mikrofinomságú ködöt permeteznek, amelyet a levegő azonnal felvesz, így a pára egyenletesen oszlik el.

A mikrofinomságú párásítást biztosító magasnyomású pumpa energiafogyasztása mindössze 700 W, ami a gőz- és sűrített levegőrendszerekhez képest nagyon alacsony.

Egyszerű telepítés

A szellőztetés és a víz szétválasztásával a rendszerek a klímaberendezéstől függetlenül, csekély építési erőfeszítéssel beszerelhetők, így az utólagos beépítés is probléma nélkül történhet.

A megfelelő minőségű víz

A kezeletlen víz nem alkalmas a levegő párásítására. Ennek oka a víz számos összetevője: baktériumok, csírák, sók és más ásványok, amik veszélyesek lehetnek az egészségre és a gépek működésére. Ebből kifolyólag a vizet körültekintően kell előkészíteni. A rendszer megtisztítja, fertőtleníti és teljesen ásványmentesíti a vizet, ezzel biztosítva a legjobb minőséget.

Precíz működés

A relatív páratartalmat digitális vezérlőrendszerek szabályozzák, amelyek folyamatosan felügyelik a helyiségek klimatikus viszonyait, és állandó páratartalom-szintet biztosítanak. Ráadásul egyedileg definiált párásítási zónák meghatározásra is van lehetőség (szintek, irodák, gyártócsarnok), így a különböző helyiségekben különböző célértékek valósíthatók meg.

Tudjon meg még többet a direkt helyiség párásításról itt!

Ismerje meg a levegő párásítás új útjait!


 

Hirdetés

További cikkek a témában