Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Az Electrosub Konferencia és Kiállítás 2021. szeptember 28-30-a között várja látogatóit

Naponta 9-től 16 óráig a Lurdy Ház Konferencia és Rendezvénytermében!

Díjmentes belépőért, ami a kiállításra és a konferenciára egyaránt érvényes,

regisztráljon itt és most

Miért érdemes eljönni?

Konferencia, kiállítás, verseny, bemutató és érdekességek egy eseményen belül.


Konferencia

A három nap alatt összesen 23 előadás hangzik el neves hazai és külföldi szakemberek prezentálásában. Friss, naprakész és hasznos információkat szerezhet az elektronika, az automatizáció, a digitális átalakulás, az AI, az IoT témakörökben, a konferencia és kiállítás az Ipar 4.0 jegyében zajlik

részletes konferencia program

Kiállítás

A konferenciához kapcsolódó kiállítás standjain bemutatott termékek, szolgáltatások szorosan köthetők az előadások témáihoz. Nem kell a kávészünet pillanatát megragadni, a kiállítók 3 napon keresztül az Önök rendelkezésre állnak, hogy feleljenek kérdéseikre és megoldást kínáljanak egyedi problémáikra.

Verseny

Az Electrosub egyik aranyszponzora, a Redel Elektronika Kft., az idén 75 éves fennállását ünneplő LEMO magyarországi gyártóközpontja „Csatlakozó szerelési versenyt” hirdet. Minden résztvevő ajándékot kap. A nyertesek svájci minőségű díjakban részesülnek. Jelentkezni a helyszínen, a cég standján lehet.

Bemutató

A BME Ipar 4.0 Technológiai Központ bemutatóján a Festo, a Baluff, az Autsoft, a Knorr Bremse/Vasúti járműrendszerek szcenáriói tekinthetők meg, interaktív betekintés nyújtva az ipari digitalizációban rejlő lehetőségekbe.

Érdekesség

A rendezvényen kiállításra kerül a BME Formula Student Racing Team autója, egy elektromos Forma 1-es versenyautó, amit a Budapesti Műszaki Egyetem diákjai építettek és amivel külföldi egyetemek diákjaival mérik össze tudásukat a Formula Student nevű autóversenyek keretében.

Szakemberek és megoldások szemtől szembe

Találkozzunk az Electrosubon!

látogatói információk

Hirdetés

További cikkek a témában