Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Jó előjelek az M+E-nél

Év eleji interjú sorozatunkban az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. idei terveiről Péter Szabolcs ügyvezető igazgató beszél.

Milyen új termékük, szolgáltatásuk bevezetését tervezik 2022-ben?

Az általunk képviselt gyártók a COVID ideje alatt is folyamatosan fejlesztették termékeiket, új vezérlők, egyéb automatizálási lehetőségek, illetve új modellek is kerültek bevezetésre. Új szolgáltatásként az eddigi betanítás mellett egyfajta kibővített, szakmai oktatás bevezetését is tervezzük, mivel úgy érezzük, vevői igény lenne rá.

Milyen gyártói területekre fókuszálnak idén?

Minthogy az általunk forgalmazott gépek számtalan lehetőséget biztosítanak területektől függetlenül – legyen szó autóiparról, elektronikai alkatrészek vagy akár gyógyászati eszközök gyártásáról – nincs konkrét fókusz, épp ez a sokszínű termékpaletta teszi lehetővé, hogy „terület-függetlenül” tudjuk kiszolgálni az igényeket.

Hogyan látják a piaci környezetet, milyen évet várnak?

Úgy látjuk, hogy az emberek, így a vállalkozások is már nyugodtabban reagálnak a jelenlegi vírus-helyzetre. Míg a kezdeti „pánik” várakozó álláspontra késztette a cégeket, ami egyfajta megtorpanást okozott a gazdaságban, most már sokkal könnyebben fogadják az újabb hullámokat, és hajlandóak beruházni, hisz az élet nem áll meg. Az M+E 2021-ben növekedést is produkált az előző évhez képest, ami nagyon jó előjel az idei évre.

www.eszterga.hu

Hirdetés

További cikkek a témában