Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Járműipar 4.0 – S&T Online Szakmai Nap

Részletes program, regisztráció >>

A járműipar a valaha volt legnagyobb átalakulásán megy keresztül. Az elektronizáció, a chip- és nyersanyaghiány, az elszabaduló energiaárak, a COVID által okozott ellátási zavarok, valamint a munkaerőhiány soha nem látott kihívások elé állítják a szektort. Az autóeladások jelentősen zsugorodtak az utóbbi években. A kisebb tortából egyre növekvő szeletet hasítanak ki az elektromos járművek, ezen a területen viszont a Tesla és a távol-keleti gyártók határozottan piacot nyertek, tovább nehezítve a hagyományos európai, azon belül magyar gyártók és beszállítóik helyzetét.

Ebben a sokirányú szorításban az ipari digitalizáció nyújtja az egyik kitörési pontot a hatékonyság növelésével. Látogassa meg rendezvényünket, ismerkedjen meg a legújabb technológiákkal, merítsen ötleteket!

A rendezvény első felében elsősorban a cégvezetőkhöz szólunk. Áttekintjük a járműipari trendeket és a vállalati folyamatok digitalizálásának legkorszerűbb szoftver eszközeinek – MES, IIoT, ERP, PLM, gyárszimuláció – lehetőségeit. Ismerje meg, hogy a valós idejű adatgyűjtésen alapuló döntéstámogató rendszerek hogyan segíthetik a vezetői munkát.

A második részben elsősorban a mérnöki műszaki megoldások (CAD, CAM, végeselemes szimuláció) újdonságait, lehetőségeit mutatjuk be.

Alkalmazásainkat olyan cégek használják Magyarországon, mint az AD Plastic, Alprosys, Audi, AVL, Bosch, Busch, Fémalk, Inter-Traction, Jász-Plasztik, Nemak, Knorr-Bremse, Prec-Cast, Rába, Schaefler csoport, Videoton.

Részletes program, regisztráció >>

Hirdetés

További cikkek a témában