Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Bővült a TME teljesítmény- és érzékelőkínálata

A TME teljesítmény- és érzékelőkínálata újabb termékvonallal bővült a Diotec és a Pololu beszállító partneri megállapodásainak jóvoltából.

A Transfer Multisort Elektronik (TME) tovább bővíti az alkalmazásai körét azáltal, hogy szélesíti a forgalmazói hálózatán keresztül elérhető termékkínálatot.

Az ügyfelek számára immár elérhető a Diotec DI62061/2/3 sorozatú, nagy pontosságú alacsony kiesési (LDO) feszültségszabályozói, melyek akár -40°C és +85°C közötti üzemi hőmérséklet-tartományt is képesek támogatni. Az 1,8V és 3V közötti feszültséget lefedő LDO-k állandó és pontos kimeneti feszültséget biztosítanak ±1%-os határon belül. Használhatók DC-DC átalakítókban, akkumulátorkezelő rendszerekben és tartalék tápegységekben (PSU). A kialakításukban alkalmazott CMOS technológia biztosítja, hogy minimális teljesítményveszteségről legyen szó. Minden eszközben áramkorlátozó mechanizmus található, amely magas fokú védelmet tesz lehetővé a túlterhelési helyzetekben bekövetkező károsodásokkal szemben. Az automatizált összeszerelés megkönnyítése érdekében szalagos és tekercses formátumban szállítva érkeznek, a megnövelt hőmérsékletű LDO-k pedig kompakt SOT23 tokozásba kerülnek. További információkat itt olvashat.

Mindezen felül, a TME az érzékelő eszközök kínálatát is kibővítette a Pololu robotikai alkatrészspecialista legújabb inerciális mérőegységének (IMU) bevezetésével. A drónokat és az automatizált irányított járműveket (AGV-ket) célzó AltIMU-10 (POLOLU-2739) modul olyan platformot biztosít a mérnökök számára, amelyre rendszereiket felépíthetik és kísérletezhetnek különböző tervezési koncepciókkal. Mindössze 12,7 mm x 25,4 mm-es méretével együtt, számos nagy teljesítményű MEMS-alapú érzékelőelem került beépítésre. Ez a modul tartalmaz egy LSM6DS33 kombinált 3 tengelyes giroszkópot és 3 tengelyes gyorsulásmérőt, egy LIS3MDL 3 tengelyes magnetométert, valamint egy digitális barométert (amely magasságmérőként is szolgálhat). A magszenzor működését a gyorsulásmérő, giroszkóp és a magnetométer elemeinek dinamikus érzékenységi szintválasztása egészíti ki. A barométerhez skála-előválasztás is tartozik. Az összes érzékelő funkció elérhető a modul I2C interfészén keresztül. További információk itt.

Adam Kuczyński, a TME társalapítója és üzletfejlesztési igazgatója szerint;

„Az erős kapcsolatok, amelyeket a TME a világ számos kulcsfontosságú elektronikai alkatrészgyártójával kiépített, azt jelenti, hogy segíthetünk ügyfeleinknek olyan berendezések tervezésében, amelyek megnövelik a teljesítményt, és valódi különbséget jelentenek majd. A TME 2022-ben is folytatja a rendszeres, új termékbevezetési tevékenységet.”

Hirdetés

További cikkek a témában