Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Új Iot és IIoT „How To” sorozatot indít a Farnell

Ipar 4.0 – A Farnell Technical Resources Hub széleskörű frissítése betekintést nyújt számos témakörbe, segítséget nyújtva így az ipari automatizáció, vezérléstechnika vagy IoT fejlesztés területén dolgozó mérnököknek.

Az Avnet vállalathoz tartozó, elektronikai alkatrészeket, termékeket és megoldásokat forgalmazó Farnell új, exkluzív tartalmakkal bővítette ki a Technical Resources Hub -ját, így az elektronikai mérnökök betekintést nyerhetnek az Ipar 4.0, IoT (Internet of Things – Dolgok Internete) tervezés és további aktuális témákba. A Technical Resources Hub célja, hogy átfogó segítséget és képzést szolgáltasson a mérnököknek a tervezés minden szakaszában.

Az automatizáció és összekapcsolhatóság egyre fontosabb szerepet játszik a különböző iparágakban, így az IoT és ipari IoT technológiák innovációja is egyre gyorsul. A mérnököknek most lehetősége van, hogy elmélyítsék a tudásukat az IoT tervezés és Ipar 4.0 terén a Technical Resources Hub segítségével. Az új „How To” sorozat lefedi a tervezés és a felhő alapú rendszerintegráció folyamatainak minden részét.

A „How To” sorozat több rövid, információs cikket tartalmaz, segítséget nyújtva így a mérnököknek az egyedi technológiák implementálására, valamint az Ipar 4.0 és általános IoT alapú tervezéssel kapcsolatos készségek elsajátítására. A Technical Resources Hub-hoz a közelmúltban felvitt cikkek számos témakört tartalmaznak, például „Hogyan implementáljunk a különböző típusú peremhálózati számítástechnikai rendszereket Smart Factory alkalmazásokhoz”, vagy „Hogyan hozzunk létre átjárók segítségével hozzáférést a műhely rendszerek számára”.

„Az inspiráció és tudás megosztása céljából hoztuk létre az új Technical Resources Hub-unkat, hogy tudásmodulokkal és forrásokkal támogassuk a készségfejlesztést. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legnagyobb támogatást nyújtsuk az ügyfeleinknek az online eszközeink segítségével, felgyorsítva így a tervezési folyamataikat, hogy a termékek minél gyorsabban kerülhessenek piacra.”

– mondta Cliff Ortmeyer, a Farnell műszaki marketingért felelős globális vezetője.

A Farnell Technical Resources Hub átfogó választékot nyújt műszaki cikkek, jegyzetek, tanulmányok, webináriumok és podcastok, valamint oktató modulok, videók és e-könyvek terén. Hozzáférést biztosítva így a felhasználóknak innovatív információkhoz többféle technológiáról és alkalmazásról, továbbá hozzáférést nyújt kalkulátorokhoz, átváltási diagrammokhoz és online komponens választó eszközökhöz.

A navigáció megkönnyítése érdekében a Resources Hub speciális technológiákra vonatkozó oldalakat is tartalmaz, mint például a vezeték nélküli, érzékelés-, motorvezérlés, valamint kijelző- és világítástechnika. Kiegészítő alkalmazás oldalakat tartalmaz továbbá az IoT, szállítmányozás, orvostudomány, karbantartás, biztonság és megannyi más témakörben.

A globális katalógusában több mint 950 000 terméket tart listán a Farnell. Hétköznaponként 0-24 órában nyújt technikai támogatást, hogy ügyfelei a legfrissebb technológiai innovációkat vehessék igénybe a kísérleteik és tervezesési folyamataik során. Az Avnet group és az element14 Community-n keresztül a Farnell teljes körű megoldást kínál továbbá ügyfeleinek a termékfejlesztés teljes folyamatában, a specifikációtól a gyártásig.

uk.farnell.com

Hirdetés

További cikkek a témában