Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Az acélfúrás most vált gyorsabbá és hatékonyabbá

A Sandvik Coromant bemutatja az új generációs CoroDrill®  860 választékot ISO P anyaghoz.

A Sandvik Coromant, a fémforgácsolás globális vezető vállalata, a CoroDrill® 860 tömör keményfém fúrók továbbfejlesztett választékát jelentette meg annak érdekében, hogy az ügyfeleknek nagyobb termelékenységet kínáljon az acélfúrás során. A fejlett -PM geometria nagy teljesítményű fúrást biztosít ISO P-acélokban, miközben jelentősen javítja a szerszám élettartamát.

A -PM geometriájú CoroDrill® 860 új minőséget kínál, továbbfejlesztett, többrétegű fizikai gőzfázisú bevonattal (PVD). Az eredmény a fokozott kopásállóság, a jobb szerszáméltartam a termelékenység általános növekedése, és ezáltal az alkatrészenkénti költség csökkenése. A fúró tökéletesen alkalmas a járműiparban, az általános gépészetben, a préselésben és öntésben, valamint az energiaiparban való alkalmazásra.

A szerszám 3 mm (0,12 col) és 16 mm (0,63 col) közötti szabványos, készletről elérhető átmérőben kapható. Egyedi kialakítású szerszámok is rendelkezésre állnak, hogy a fúrót a felhasználók egyedi megmunkálási igényeihez igazítsák. Az egyedi kialakítású fúrási lehetőségekre vonatkozó árajánlatok és rendelések a a Sandvik Coromant webhelyén érhetők el.

A szerszáméltartam további meghosszabbítása és a fenntarthatóbb megmunkálási stratégia támogatása érdekében a CoroDrill® 860-PM beléphet a Sandvik Coromant szerszámfelújítási programjába. Az élettartam végét követően az eszköz beléphet a Sandvik Coromant újrahasznosítási programjába.

James Thorpe, a Sandvik Coromant globális termékmenedzsere elmondta: „Folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat, és tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink két fő igénye a termelékenység növelése és az alkatrészenkénti költség csökkentése. A továbbfejlesztett PVD-bevonattal ellátott, új generációs tömör keményfém fúró bevezetése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy javítsák a folyamatbiztonságot, a termelékenységet, a minőséget, és csökkentsék a költségeket.”

A -PM geometriájú CoroDrill® 860 világszerte 2022. március 1-jén jelenik meg. A termékkel kapcsolatos további információkért látogasson el a a Sandvik Coromant webhelyére.

Hirdetés

További cikkek a témában