Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

2022 nyarán rendezik a wire és Tube szakvásárokat

A vezető düsseldorfi világvásárokat segíti a világjárvány visszaszorulása.

A 2022. június 20-24-ig áthelyezett vásáridőpont a lehető legnagyobb fokú tervezhetőséggel kecsegteti a kiállítókat és jóval kedvezőbb utazási feltételeket kínál a szerte a világból érkező szakmai látogatóknak. Vezető szakvásáruk négy éves nélkülözését követően a szakmabeliek végre megint személyesen és élőben találkozhatnak Düsseldorfban, hogy eszmét cserélhessenek a huzal-, kábel- és csőipar újdonságairól.

Számtalan innovációt vonultatnak fel a düsseldorfi vásárközpontban – a rögzítőelemek és rugók világát képviselő végtermékektől a válogatott, a gyártásukban a fenntarthatóságnak, az energia-hatékonyságnak és az erőforrások kíméletes felhasználásának kiemelt figyelmet szentelő kiállítókat, mint például az AMPCO METAL Deutschland GmbH-t, az ARCELOR MITTAL COMMERCIAL SECTIONS S.A.-t, a Georgsmarienhütte GmbH-t, a Klöckner & Co SE-t és az SMS group GmbH-t bemutató, vezetett ecoMetals kampányon át az egyes iparágak kiemelt szakértőinek vitaindító előadásait kínáló szakmai találkozókig.

A huzal-, kábel- és csőipar világviszonylatban is kihagyhatatlan seregszemléjén júniusban bemutatott új gépekkel és berendezésekkel a kiállítók fokozott hangsúlyt fektetnek az elektromobilitás, a digitalizáció és az ipar 4.0 fenntartható megoldásaira. A 13 vásárcsarnok átfogó kínálatát a huzal-, kábel- és csőgyártáshoz kapcsolódó ötletekkel és együttműködési lehetőségekkel teszik teljessé a rendhagyó ötletekkel induló startup-vállalatok.

A wire és a Tube látogatóinak szintén hasznos és előnyös, hogy a seregszemlét részben a fémmegmunkálási technológiák vezető nemzetközi szakvásárával, a METAV-val egy időben rendezik.

A wire és a Tube hagyományosan a legnagyobb nemzetközi részvétellel büszkélkedő szakvásárok közé tartozik a Messe Düsseldorf kínálatában. A kiállítók több mint kétharmada Németországon kívülről érkezik – a megelőző, 2018-as szakvásáron 67 ország kiállítója mutatkozott be. A düsseldorfi vásárközpontban csúcsidőkben több mint 130 ország szakmai látogatói találkoznak és tájékozódnak.

A 2022 júniusában érvényes, a düsseldorfi vásárközpont biztonságos higiéniai és fertőzésvédelmi koncepciójához kapcsolódó szabályokat bármikor le lehet tölteni az alábbi címen: https://www.wire.de/de/Besucher/Hygienekonzept_PROTaction_1.

Naprakész információkkal, sajtóközleményekkel, iparági és vállalati hírekkel a www.wire.de és a www.Tube.de honlapokkal szolgálunk.

Hirdetés

További cikkek a témában