Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Gigabit sebességű adatátvitel

A gépek és rendszerek egyre többet kommunikálnak egymással, és a hálózatok az adatfolyamok fő ütőereként funkcionálnak.

A digitalizálás sikere ezért csak nagy teljesítményű és megbízható hálózati technológiával lehetséges.

A switchek központi feladatokat látnak el a hálózatokban: Intelligens komponensekként a bejövő adatokat beolvassák és továbbítják a megfelelő vevőkészülékkel rendelkező portra. A gigabites változatok lehetővé teszik a különösen nagy adatátviteli teljesítményű résztvevők rövid időn belüli integrálását.

Xelity menedzselt IP20 gigabites switchek – Intelligens hálózatépítés

A Murrelektronik Xelity menedzselt IP20 switchek lehetővé teszik az Ethernet eszközök számára, hogy hálózati kapcsolatokon keresztül kommunikáljanak egymással. Lehetőséget biztosítanak a hálózatnak különböző topológiák, például csillag vagy fa topológia kialakítására. A switchek emellett más feladatokat is ellátnak, például hibaelemzést vagy hálózati diagnózist. Optimalizálják az adatátvitelt és biztosítják az ellenőrzést a hálózaton belül, például távoli hozzáférésen keresztül.

A switchben lévő ProfiNet kapcsolat és a GSDML fájlon keresztül történő integráció egy konfigurációs eszközzel, például a TIA Portállal, leegyszerűsíti a telepítést. A legmodernebb gigabit sebességű technológiával felszerelt hálózat a nagyobb adatmennyiségek ellen is biztosítva van a jövőre nézve. A switchek az automatizálás nyílt ipari Ethernet-szabványával, a ProfiNet-tel vagy anélkül is kaphatók. A Profinet a TCP/IP-t és az informatikai szabványokat használja, és így lehetővé teszi a terepibusz-rendszerek integrálását.

Xelity nem menedzselt IP20 gigabites switchek – Adatözön

A Murrelektronik nem menedzselt gigabit sebességű switchei a hálózatok adatelosztói, és megbízhatóan lefedik az alapvető funkciókat. A hálózatban lévő eszközöket összekapcsolják egymással, és az adatokat csomagként hatékonyan továbbítják. Mindeközben a gigabites adatátviteli sebességgel tűnnek ki.

A Murrelektronik Xelity IP20 nem menedzselt switchei tökéletesek a kapcsolószekrényben való használatra – helyszűkében is. Robusztus műanyag házzal, 150 mm-nél kisebb magasságú, karcsú kialakítással és kalapsín-rögzítéssel rendelkeznek.

Hirdetés

További cikkek a témában