Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Két új, vezeték nélküli polírozógépet dob piacra a MILWAUKEE®

A szakemberek naponta átlagosan hat-nyolc órát töltenek a polírozóval a kezükben, ezért nem mindegy,  milyen eszközt használnak.

Könnyebbé válhat a munkájuk, ugyanis a Milwaukee két, a kategóriájában legmagasabb minőséget képviselő polírozógépet dob piacra, amelyek egyaránt alkalmasak polírozás és nehéz javítási feladatok elvégzésére is.

A Milwaukee az M18 FUEL™ polírozógépeket 15 mm-es és 21 mm-es lökettel úgy tervezte, hogy ideális egyensúlyával és markolatkialakításával egész napos kényelmes munkavégzést és nagyobb irányíthatóságot biztosítson. A polírozók alacsony rezgés- és zajszinttel rendelkeznek,  így hosszabb ideig lehet kényelmesen használni, miközben kevésbé fárasztja a felhasználót, így növelhető a napi termelékenység.

Az M18 FUEL™ polírozógépek 15 mm-es és 21 mm-es lökettel teljesítménye ideális a polírozáshoz és a nehéz javítási feladatok elvégzéséhez is. A REDLINK PLUS™ intelligens elektronika miatt a motor csak annyira rezeg, hogy a polírozók terhelés alatt is fenn tudják tartani a  sebességet és a teljesítményt, miközben erős hátlapi forgást biztosít, amely nem akad el az íves felületeken sem. A hátlapok alkalmazás közben hidegek maradnak, ami lehetővé teszi az egész napos, nagy igénybevételű használatot a felület vagy a festék károsodásának minimális kockázata mellett. A felületi sérülések kockázatának további csökkentése érdekében a szerszámokat úgy tervezték, hogy az akkumulátor és a munkafelület között a kategória legjobbjának minősülő, több mint 50 mm-es távolságot biztosítanak.

Mindkét polírozógép 8 fokozat beállítással, változtatható sebességű tárcsával és lock-on funkcióval rendelkezik, így biztosítva az irányíthatóságot és a zökkenőmentes átmenetet a felhasználók számára használat közben. Az M18 FUEL™ 15 mm-es gép 2.650 – 5.100 fordulat/perc között, az M18 FUEL™ 21 mm-változat pedig 2.400 – 4.500 fordulat/perc közötti fordulatszámra képes, így garantálva a súlyos hibák kijavításához szükséges teljesítményt.

Az M18 FUEL™ technológia erejét kihasználva a polírozógépek a legjobb teljesítményt nyújtják a kategóriájukban, a kábelek kezelésével járó gondok nélkül. Az M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah akkumulátorral felszerelve a felhasználók akár 48 perc normál vagy 18 perc nehéz javítási polírozási idővel számolhatnak. Ez az akkumulátor-rendszer optimalizált szerszámegyensúlyt biztosít, így garantálva a teljesítmény, az üzemidő és a súly kiváló kombinációja mellett az egész napos kényelmet és nagyobb irányíthatóságot.

A MILWAUKEE® elkötelezett a termelékenység javítása iránt, ezért a teljesítményt és a szakma igényeit szem előtt tartó megoldásokat kínál, így a felhasználók egy egész napi munkát végezhetnek egyetlen akkumulátor-rendszerrel. Az új M18 FUEL™ polírozók 15 mm-es és 21 mm-es lökettel teljes mértékben kompatibilisek az egész M18™ termékcsaláddal.

Hirdetés

További cikkek a témában