Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A MILWAUKEE® új, vezeték nélküli csiszolói

A Milwaukee Tool új akkumulátoros termékeket vezet be a piacra, amelyekkel kiváltható a hagyományos, vezetékes eszközök használata.

Az új M18 FUEL ™* 75 mm-es szalagcsiszoló a professzionális ácsok, felújítást végző szakemberek számára jelent megoldást, ha erős, sokoldalú akkumulátoros eszközre van szükségük a munkaterület megtisztításánál.

Az M18 FUEL ™ szalagcsiszoló 8 amper vezetékes teljesítményével és 230-410 méter/perces szalagsebesség-tartományával gyorsabb csiszolást biztosít. Szerszám nélkül állítható markolatával és ergonomikus kialakításával a szűk sarkok és helyek megmunkálására is alkalmas. Az M18 FUEL™ 75 mm-es szalagcsiszoló kompatibilis a többrétegű prémium porzsákkal és univerzális porszívótömlő-adapterrel, így kiváló porgyűjtést tesz lehetővé. Az univerzális pornyíláson keresztül és a többrétegű porzsák segítségével képes felfogni a por akár 90 százalékát.

MILWAUKEE M18 FUEL szalagcsiszoló

Az elülső és oldalsó LED-fények 180°-os megvilágítást biztosítanak. Kompakt kialakítása, lapos első és oldalsó pereme lehetővé teszi a sík csiszolást, az első fogantyú pedig szerszám nélkül állítható, így könnyedén megtalálható az optimális csiszolópozíció. Az új M18 FUEL ™ szalagcsiszoló a kategóriájában legjobb porelszívással és ergonomikus kialakítással rendelkezik, így hatékony megoldást jelent a munkahelyi és műhelyben történő munkavégzéshez.

A MILWAUKEE® elkötelezett a hatékonyság javítása iránt, ezért a teljesítményt és a szakma igényeit szem előtt tartó megoldásokat kínál annak érdekében, hogy a felhasználók egy egész napi munkát végezhessenek egyetlen akkumulátor-rendszerrel. Az új M18 FUEL ™ 75 mm-es szalagcsiszoló kompatibilis a teljes M18™ termékcsaláddal, amelynek kínálatából immár több mint 250 elektromos szerszám közül választhatnak a szakemberek.

Az M18 FUEL ™ a legkomolyabb igénybevételnek is ellenáll. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó M18 FUEL™ termékek három exkluzív MILWAUKEE® innovációt is képviselnek – POWERSTATE™ szénkefe nélküli motorral, REDLITHIUM™ akkumulátorral és a REDLINK PLUS™ intelligens hardverrel és szoftverrel vannak felszerelve -, amelyek kiemelkedő teljesítményt, üzemidőt és tartósságot biztosítanak. Egyszerűen fogalmazva, az M18 FUEL™ szerszámok a legerősebb 18 V-os akkumulátoros szerszámok a kategóriájukban.

MILWAUKEE M18 FUEL szalagcsiszoló

MILWAUKEE M18 FUEL szalagcsiszoló

Termékjellemzők

M18 FUEL ™

 • Akkumulátor típusa: Lithium-ion
 • Akkumulátor rendszer: M18 FUEL™
 • Csiszolófelület: 90 mm x 135 mm
 • Szalag mérete: 75 x 457mm
 • Szalag sebessége: 230-410 m/min
 • Lock-On gomb
 • Változtatható meghajtás 5 beállítással
 • Pornyílás
 • Kettős LED-es munkalámpa
 • Szerszám nélkül állítható markolat
 • Súly az akkumulátorral: 4.6kg

A készlet tartalma: (1) M18 FUEL ™ 75mm-es szalagcsiszoló, (2) M18 HB5.5 akkumulátor, (1) M12-M18 FC töltő és (1) HD Koffer

Tartozékok

Szalagcsiszoló papír 75 x 457mm

Ha többet szeretne megtudni az M18 FUEL ™ 75 mm-es szalagcsiszolóról, működés közben szeretné látni, vagy a legközelebbi üzletet keresi, ahol kapható, kérjük, látogasson el a www.milwaukeetool.eu weboldalra.

Hirdetés

További cikkek a témában