Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Techtogether 2022: járműipari konferencia és szakkiállítás az innovációk szerelmeseinek!

– Vegyen részt az autopro.hu szakmai rendezvényén október 18-19. között! Választ kaphat a gyártás meghatározó problémáira, és olyan technológiák szakértőivel találkozhat, amelyek meghatározzák a jövő autóiparát! –

Három az egyben rendezvényt szervez az autopro.hu október 18-19. között az ipari innovációk szerelmesei számára! A Techtogether 2022 idén ősszel egy a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel közös szervezésű konferenciát, egy ipari szakkiállítást, és egy mérnökhallgatói versenyt is magában foglal. Vegyen részt kiállítóként, konferencia előadóként vagy akár látogatóként a rendezvényen!

Idén október 18-19. között a Bálnában tartja első, a járműipart is meghatározó ipari trendekre fókuszáló kiállítását az autopro.hu, melyen az innovatív technológiák hazai képviselői várják az érdeklődőket termékeik és technológiáik bemutatása, valamint a szakmai kapcsolatok építése céljából.

Kiállítás

Techtogether 2022 szakmai kiállítás célja, hogy bemutassa a napjaink autóipari termelését is meghatározó technológiákat, melyek a jövőben még hangsúlyosabbá válhatnak. A rendezvény célja, hogy a különböző jövőbe mutató iparágakat egy fedél alatt hozza össze. A kiállítók között fellelhetők az additív gyártás, az automatizálás, a robotika, az ipari és jármű-szoftverfejlesztés meghatározó, hazai képviselői is.

Miért érdemes kiállítani?

  • valamennyi olyan iparág, szolgáltatás képviselőit meghívjuk, akik felhasználói lehetnek az additív gyártás, robotika és az Ipar 4.0 eszközeinek
  • a rendezvény kiváló networking lehetőséget biztosít
  • szakmai előadásokon vehet részt, egyben lehetőséget biztosítunk előadás tartására is
  • a mérnökhallgatói versennyel egybekötött kiállítás egy kiváló employer branding aktivitás, ahol találkozhat Magyarország legtehetségesebb mérnökhallgatóival, akik a jövőben akár az ön vállalatának munkatársai is lehetnek

Járműipari konferencia

A kiállításhoz szorosan kapcsolódva, október 18-án az autopro.hu a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel (MAGE) közös szervezésű konferenciáját is megrendezi, melynek előadásai napjaink meghatározó technológiai változásait, valamint annak emberi vonzatát járják körbe. A konferencia keretében nem csupán a járműipari OEM-ek és Tier-1 beszállítók legújabb innovációit ismerheti meg, de olyan aktuális témákban szólalnak meg szakértők, mint a hazai vállalatokat is nagy mértékben sújtó energetikai válság vagy a munkaerőtoborzási és -megtartási kihívások.

A kiállítás díjmentesen látogatható, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, míg a konferencián való részvétel díja: 60.000 Ft+áfa.

A rendezvényre a következő linken jelentkezhet: https://techtogether.hu/

Mérnökhallgatói verseny

A szakmai kiállítással egyidejűleg, a már komoly hagyományokkal rendelkező mérnökhallgatói versenyt is megszervezik, ami egyedülálló atmoszférát teremt a kiállítói környezetben. A versenyen résztvevő diákok között fellelhetők hazánk legígéretesebb mérnökhallgatói, akik a magyar ipar következő generációját jelentik. A Techtogether igazi szakmai megmérettetést jelent az induló csapatoknak, mely egyben komoly izgalmakat ígér a feladatadó partnervállalatoknak is.

Akikkel már biztosan találkozhat a rendezvényen:

☑️ Bosch Rexroth Hajtás- és Vezérléstechnika Kft.

☑️ Elektro-Optika Kft.

☑️ Freedee Nyomdai Szolgáltató Művek Kft.

☑️ Hepenix Kft.

☑️ HUMDA Zrt.

☑️ Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

☑️ KUKA CEE GmbH

☑️ Kvint-R Kft.

☑️ msg Plaut Hungary Kft.

☑️ Robot-Service Kft.

☑️ Rohde & Schwarz Hungária Szolgáltató Kft.

☑️ Schaeffler Savaria Kft.

☑️ SMC Hungary Kft.

☑️ S&T Consulting Hungary Kft.

☑️ Tequa International Kft.

☑️ Trenkwalder Recruitment Kft.

Vegyen részt október 18-19. között a Techtogether 2022-n kiállítóként vagy konferencia előadóként és nyűgözze le az innovációk szerelmeseit termékeivel vagy prezentációjával!

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért látogasson el a Techtogether 2022 weboldalára vagy lépjen kapcsolatba az autopro.hu kollégáival az autopro@autopro.hu email címen!

Hirdetés

További cikkek a témában