Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

DraftSight – megoldás a 2D tervezésben

Ha még mindig a 2D világában barangol megoldást keresve, és szeretne költséget megtakarítani, a DraftSight lehet az Ön számára megfelelő eszköz

Míg sok vállalat a technológiai költségvetését a tervezés fejlesztése érdekében a 3D technológiákra való átállásra és fejlesztésére szánja, az építési és gyártási folyamatok támogatása és javítása a 2D CAD szoftverek segítségével ugyanolyan kulcsfontosságú kéne legyen.

A 2D örökölt adatok karbantartása, a hagyományos 2D munkafolyamatok támogatása, a vázlattervek elrendezése és kidolgozása, 2D rajzok kezelése és jelölése néhány olyan követelmény, amelyre a felhasználók támaszkodnak egy 2D CAD szoftver használata esetén.

A DraftSight megbízhatóságot és költségmegtakarítást kínál azoknak a vállalatoknak, amelyek korlátozott értéket kapnak a jelenlegi 2D CAD-licenceik és azok frissítéseinek magas költségei mellett. A DraftSight egy csúcsminőségű 2D CAD tervező és rajzoló szoftver, amely lehetővé teszi bármilyen 2D rajz létrehozását, megtekintését, szerkesztését és tervezését. Az építészmérnökök, tervezőmérnökök, építőipari szolgáltatók, professzionális CAD-felhasználók, tervezők, gyártók, oktatók és hobbiszintű felhasználók számára egyaránt kínál robusztus és megbízható tervezési megoldást. A DraftSight ismerős felhasználói felülettel rendelkezik, minimális tanulási görbével, amely az aktuális CAD-alkalmazásból való egyszerű átállást biztosítja.

2010-ben a Dassault Systèmes ügyfelei óriási keresletet mutattak az alapvető problémákra megoldást nyújtó 2D CAD termék iránt. Manapság sok vállalat, köztük a SOLIDWORKS ® ügyfelei is a DraftSightot használják az új rajzok létrehozására és szerkesztésére, beszállítóktól vagy ügyfelektől származó rajzok megtekintésére vagy kezelésére, rajzok nyomtatására, konvertálásra és szerkesztésre.

Költséghatékony megoldást kínál az alternatív CAD termékekhez képest, megbízható DWG-fájl-kompatibilitást biztosít a jelenlegi vagy régi projektekhez. Lehetővé teszi a felhasználók számára a DraftSight testre szabását és automatizálását, makrók és alkalmazásprogramozási felületek (API-k) segítségével. Könnyen telepíthető és kezelhető, megfizethető hálózati licencet tartalmaz, továbbá költségkeretet szabadít fel a vállalatok számára, hogy más technológiákba fektessenek be, amelyek előmozdíthatják vállalkozásukat.

A DraftSight összes verziója lehetővé teszi a felhasználók számára, bármilyen 2D rajzfájl létrehozását, szerkesztését, interakcióját beleértve a régebbi 2D CAD-adatokat is, miközben időt takarít meg a szerkesztés és létrehozás során.

A SOLIDWORKS DraftSight teljes csomagként nem csak az alap és a haladó rajzok készítésére képes, hanem fejlett testre szabási és automatizálási lehetőségeket is kínál az API-kon, a 3D modellezési funkciókon és a hálózatkezelésen keresztül, ami különösen hasznos a nagy szervezetekben.

A Dassault Systèmes megoldása, a DraftSight a következő ajánlatokat kínálja a felhasználók számára:

DRAFTSIGHT PROFESSIONAL

Erőteljes és időtakarékos funkciók minimális költséggel azon cégek és szakértők számára, akiknek teljes 2D CAD megoldásra van szükségük. A DraftSight Professional API-t is tartalmaz, így egyszerűen és gyorsan végrehajthatja terveit.

DRAFTSIGHT PREMIUM

A DraftSight Premium optimális megoldás azok számára, akiknek 3D és 2D tervezési megoldásra van szükségük. A professzionális funkciókon kívül ez a csomag 3D DWG modellező eszközöket is kínál a prototípuskészítéshez, a gyártáshoz és 3D nyomtatáshoz.

DRAFTSIGHT ENTERPRISE ÉS ENTERPRISE PLUS

Elsősorban sok felhasználóval rendelkező cégek számára készült. Ez a teljes 2D-s rajzolási és 3D-s tervezési megoldás műszaki támogatást, telepítést és hálózati licencelést foglal magában, lehetővé téve, hogy több felhasználó egyidejűleg használja a szoftvert. Könnyedén válthat a 2D-s rajzolás és a 3D-modellezés között, és munkáit áthelyezheti a felhőalapú 3DEXPERIENCE platformra. A hálózati licenc lehetővé teszi a párhuzamos használatot a szervezeten belül.

Növelje a befektetése megtérülését az AutoCAD vagy más CAD alkalmazásokról a DraftSightra váltással átképzés nélkül. Szakmailag erős és ár-érték arányban kedvezőbb megoldás a piacon lévő szoftverekhez képest, melyet most akciónk keretén belül kedvezményes áron kipróbálhat. További részletekért látogasson el a https://bit.ly/3hESNad weboldalra.

Hirdetés

További cikkek a témában