Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Új Seco High Feed SP marórendszerek a kihívást jelentő alkalmazásokhoz

A kihívást jelentő anyagok, például a kemény acélok, a korrózióálló acélok, a szuperötvözetek és a titán marása élrátétet vagy kipattogzott éleket és törött lapkákat okoz, amelyek növelik a szerszámozási költségeket és váratlan leállást okoznak.

A kihívást jelentő ISO P, M és S anyagokhoz a következő generációs Seco High Feed SP marórendszerek speciális forgácsolási geometriák és lapkaminőségek, valamint optimalizált vágási szögek kombinációjával rendelkeznek, amelyek együttesen növelik az anyageltávolítási sebességet, maximalizálják a forgácseltávolítást és meghosszabbítják a szerszám élettartamát.

Kisebb szerszámkészletek

Egyetlen sokoldalú High Feed SP szerszám a nagy előtolású marási műveletek és anyagok teljes skáláját kezeli. A szerszámkészletek további csökkentése érdekében az szerszám optimalizálja az olyan műveleteket, mint a másoló marás, a lejtősmarás, a zsebmarás, a síkmarás és a beszúrás. A felhasználók optimalizálhatják a marási teljesítményt, mivel nem kell a szerszámokat váltogatni a különböző megmunkálási stratégiák és alkatrészanyagok miatt.

„Az idő előtti szerszámkopás növeli a munkaköltségeket, és váratlan gépleállást eredményez, ami meghosszabbítja a gyártási időt”

– mondta Benoît Patriarca, a SecCo Tools nagy előtolású marószerszámainak globális termékmenedzsere.

„A speciális forgácsolási geometriák és minőségek kombinációja a nagy előtolású SP rendszer optimalizált forgácsolási szögeivel gyorsabb megmunkálást tesz lehetővé a munka átfutási idejének lerövidítése érdekében, miközben kiváló ár-teljesítmény arányt biztosít.”

Kerülje el a váratlan leállásokat és a selejt alkatrészeket

A könnyű használatot biztosító masszív High Feed SP (nagy előtolású) marószerszámok egyszerű, biztonságos lapkacserélést tesznek lehetővé, amely megakadályozza a kezelői hibákat, a váratlan gépleállást és a selejt alkatrészeket. A felhasználók a SecCo adatmátrix-kód beolvasásával emellett gyorsan hozzáférhetnek a termékinformációkhoz.

A Seco a High Feed SP szerszámméretek átfogó választékát kínálja. A termékcsalád:

  •  SP10: két geometria, 10 minőség, átm. 32–63 mm + hüvelyk egyenérték
  •  SP14: két geometria, 10 minőség, átm. 50–100 mm + hüvelyk egyenérték
  •  SP18: két geometria, 10 minőség, átm. 63–160 mm + hüvelyk egyenérték

A Seco High Feed SP marószerszámok jellemzőivel és specifikációival kapcsolatos további információkért forduljon a SecCo helyi képviselőjéhez, vagy látogasson el a www.secotools.com/milling weboldalra

Seco High Feed SP Milling Systems

A svédországi Fagersta városában alapított és immár több mint 75 országban jelen lévő Seco Tools a fémforgácsolási megoldások vezető globális szolgáltatója a váltólapkás marás, a tömörkeményfém marás, az esztergálás, a furatkészítés, a menetvágás és a szerszámbefogók területén. A Seco Tools a megmunkálási üzletágban tevékenykedő emberekkel foglalkozó, több mint 80 éve működő vállalatként kiválóságra törekszik a teljes gyártási folyamat során, biztosítva a nagy pontosságú megmunkálást és a kiváló minőségű eredményt. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Seco innovatív termékei, szakértői szolgáltatásai, ismeretei és tapasztalatai hogyan segítik a gyártókat céljaik elérésében minden iparági szegmensben, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.secotools.com.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában