Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Cserélje idejétmúlt vagy nem megfelelő 3D szkennerét 5000 Euróra!

A 3D szkennelés fenntarthatóságának ösztönzése és az úttörő, újgenerációs technológiák hozzáférhetőségének javítása érdekében az Artec 3D egyedülálló, korlátozott időtartamú trade-in programot indított.

Mostani 3D szkennere már idejétmúlt?

Megbánta korábbi 3D szkenner választását?

Egy következő generációs készülékre szeretne frissíteni?

A 3D szkenner beszámítási ajánlat keretében a luxemburgi székhelyű, világhírű, professzionális 3D hardverek és szoftverek fejlesztője és gyártója mostantól elfogadja bármely gyártó régi, használt vagy elavult eszközeit, cserébe 5000 Euró jóváírást biztosít Artec Leo 3D szkenner vásárlásakor. A vásárlók most tehát jelentős kedvezményt kaphatnak a világ első vezeték nélküli, mesterséges intelligenciával működő készülékére, ha bármilyen 3D szkennert – legyen az belépő szintű vagy csúcskategóriás, értéktől függetlenül – becserélnek.

Azok, akik élnek a 3D szkenner beszámítás lehetőségével, jelentős, 5000 Euró kedvezménnyel juthatnak hozzá az Artec Leo készülékhez és az általa biztosított villámgyors és pontos 3D szkenneléshez. Az Artec Leo lehetővé teszi a felhasználók számára a közepes és nagy objektumok, például lakberendezési tárgyak, műtárgyak, emberek, autók, gyártócellák vagy munkagépek gyors rögzítését egyedülálló szabadsággal. A Leo gyorsasága, tájékozódási rendszere és beépített kijelzője új szintre emeli a 3D szkennelést, mivel videózáshoz hasonló szkennelési élményt és valós idejű adat-visszacsatolást biztosít, felszabadítva a felhasználót a PC-hez kötöttség nehézségeitől.

Az Artec Leo beépített AI szuperszámítógépét kihasználva a felhasználók felgyorsíthatják a szkennelési munkafolyamatokat azáltal, hogy akár 80 fps-sel, nagy látószöggel, de csak a szükséges adatokat rögzítik. Emellett a Leo HD módja még a legnehezebben megragadható felületeket is lenyűgöző felbontásban digitalizálja.

A csereajánlat bármilyen szkennerre alkalmazható, legyen az egy Artec 3D készülék vagy egy másik márka 3D szkennere. A folyamat is egyszerű: a beszámítandó 3D szkennert az Artec 3D hivatalos viszonteladójához, a FreeDee Kft. budapesti irodájába kell eljuttatniuk.

A töröttnek vagy használhatatlannak talált szkennerek esetében az Artec 3D segítséget nyújt a szkenner felelősségteljes ártalmatlanításában is. Így a becserélő ügyfelek nemcsak jelentős Artec Leo kedvezményt kapnak, hanem környezetbarát módon válhatnak meg régi, feleslegessé vált 3D szkennerüktől.

A 2023. június 30-ig érvényes promóció értelmében Leónként csak egy kedvezmény érvényesíthető. Bár az ajánlat a Leo, Leo Education és Leo Premium csomagokra vonatkozik, a több szkennert tartalmazó Artec 3D csomagokajánlatokra nem terjed ki. A csereajánlattal kapcsolatos kérdésekkel az Artec 3D hazai képviseletéhez, a FreeDee Kft-hez fordulhatnak az érdeklődők.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!


Hirdetés

További cikkek a témában