Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Electrosub 2023

Kedvezményes részvétel – A fenntarthatósághoz, a versenyképes működéséhez, a fejlődéséhez az Ipar4.0 technológiák alkalmazására van szükség.

Az Electrosub üzleti, szakmai fórumot kínál a piaci szereplőknek, hogy bemutassák eszközeiket, technológiájukat, szolgáltatásaikat több száz szakembernek, potenciális üzleti partnernek. A látogatók 80 %-a első számú döntéshozó vagy részt vesz a döntésekben.

Electrosub: digitalizáció, AI, IoT, robottechnika, automatizáció, elektronika, elektrotechnika.

A jelentkezések elindultak: a magyar vállalatok mellett már német, olasz, lengyel, román cégek is regisztráltak. Éljen Ön is az Electrosub nyújtotta lehetőséggel, csatlakozzon a kiállítókhoz, szponzorokhoz!

Április 30-ig kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben.

A kiállítók széles termékkínálatában és szolgáltatásai közt – a teljesség igénye nélkül – szerepel elektronikai, elektromechanikai, automatikai gyártás, fejlesztés, egyedi kialakítású műszerházak, elektromos sugárzóelemek, hütő-fütő szellőztetők, könnyen kezelhető és programozható innovációs kollaborítív robotok, komplett automatizált berendezések, tervezés, gyártás, karbantartás, rendszerintegráció stb.

Az Endrich Bauelemente GmbH, az Electrosub törzskiállítója és gyémánt szponzora, kínálatában korszerű IoT megoldások szerepelnek, hagyományos készülékek „okosítása”, környezetvédelmi fejlesztések, szenzorok. Bronz szponzoraink, a Gestlabs, olasz piacvezető cég, a laboratóriumi szolgáltatások, a szoftverfejlesztés, a design tervezés, a Kora Bt. a méréstechnika területéről mutat be újdonságokat.

Érdeklődöm

www.electrosub.com


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában