Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Minden alkalmazáshoz a megfelelő switchet

A Murrelektronik biztosítja az optimalizált hálózati architektúrát.

A gépeket és berendezéseket egyre szorosabban kapcsolják hálózatokba. A digitalizálás sikere csak nagy teljesítményű és megbízható hálózati technológiával lehetséges. A switchek központi feladatokat látnak el a hálózatokban: intelligens komponensekként a bejövő adatokat beolvassák és továbbítják a megfelelő vevőkészülékkel rendelkező portra. Egy switch nagyon sokoldalúan alkalmazható egy gépben. A switchek összekötőelemként szolgálhatnak a PLC-vezérlés és az Ethernet résztvevők között. Ezenkívül a switchek használhatók terepibusz switchként is, ekkor a különböző terepibusz modulok csatlakoztathatók a switchre. A Murrelektronik minden alkalmazáshoz a megfelelő switchet kínálja.

Xelity menedzselt IP20 gigabites switchek – Intelligens hálózatépítés

A Murrelektronik Xelity menedzselt IP20 switchek lehetővé teszik az Ethernet eszközök számára, hogy hálózati kapcsolatokon keresztül kommunikáljanak egymással. Lehetőséget biztosítanak a hálózatnak különböző topológiák, például csillag vagy fa topológia kialakítására. A switchek emellett más feladatokat is ellátnak, például hibaelemzést vagy hálózati diagnózist. Optimalizálják az adatátvitelt és biztosítják az ellenőrzést a hálózaton belül, például távoli hozzáférésen keresztül.

A switchben lévő ProfiNet kapcsolat és a GSDML fájlon keresztül történő integráció egy konfigurációs eszközzel, például a TIA Portállal, leegyszerűsíti a telepítést. A Profinet a TCP/IP-t és az informatikai szabványokat használja, és lehetővé teszi a terepibusz-rendszerek integrálását. A legmodernebb gigabites technológiával felszerelt hálózat a nagyobb adatmennyiségek ellen is biztosítva van a jövőre nézve.

Xelity nem menedzselt IP20 gigabites switchek – Az adatszállítók

A Murrelektronik nem menedzselt gigabites switchei a hálózatok adatelosztói, és megbízhatóan lefedik az alapvető funkciókat. A hálózatban lévő eszközöket összekapcsolják egymással, és az adatokat csomagként hatékonyan továbbítják. Mindeközben a gigabites adatátviteli sebességgel tűnnek ki.

A Murrelektronik Xelity IP20 nem menedzselt switchei tökéletesek a kapcsolószekrényben való használatra – helyszűkében is. A keskeny switcheket robusztus műanyag ház jellemzi, és könnyen felszerelhetők a felső sínre.

Xelity 10 TX IP67 – Decentrális hálózatépítés könnyedén

A Murrelektronik Xelity 10 TX IP67 switche okos, decentrális adatmenedzsmentet tesz lehetővé, például az IIoT-nél. A menedzselt Xelity 10 TX IP67-es switchekkel a legnehezebb körülmények között is üzembiztos hálózatok valósíthatók meg a legkülönfélébb felhasználási forgatókönyvek alapján – beleértve az akár 10 x Gigabit gyors adatáramlási sebességet egy switchen. Még nagyobb előnyt jelent a 10 elérhető port egy rendkívül kicsi, de robusztus IP67 fém házban.

A Xelity 10 TX switch maximalizálja a sávszélességet nehéz környezeti feltételek között is és gondoskodik a megbízható adatkommunikációról, ami megvalósulhat decentrálisan és kapcsolószekrény nélkül. Az ipari hálózatok nagy százalékban rendelkezésre állnak és gyorsan üzembe helyezhetők. Integrált webszerverenként számos konfiguráció beállítható, például diagnosztikai célokra. A nagy adatáramlási sebesség lerövidíti az alkalmazások órajel-gyakoriságát.

További információ: www.murrelektronik.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában