Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Kontron FOCUS 2023 Ipari Digitalizációs Nap – Meghívó

Időpont: 2023. június 15. csütörtök 8:00-15:00
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel

Program és regisztráció >>

A Kontron Hungary név egyelőre talán kevésbé ismert Magyarországon, ennek a névváltozás az oka, cégünk S&T Consulting Hungary Kft. néven működött 2023. február 1. előtt. Anyacégünk 2022-ben változtatta meg a nevét, és ez a változás idén ért el hozzánk. A néven kívül semmi sem változott. 30+ év tapasztalatával állunk ügyfeleink rendelkezésére a legkorszerűbb CAD/CAM/CAE/PLM és ipari digitalizációs megoldásainkkal.

Az ipar számtalan kihívással szembesült az utóbbi években, és a szemünk előtt zajlik a járműipar soha nem látott sebességű átalakulása is. Jöjjön el, és ismerje meg a megatrendeket, a globális változások magyar cégekre gyakorolt hatásait.

Racionalizált és digitalizált működés nélkül esélytelen a versenyképesség fenntartása, javítása. Merítsen ötleteket cégük következő digitalizációs projektjéhez, és ismerje meg sikeres ügyfeleink legjobb gyakorlatait!

Ezen felül a rendezvényen tartjuk a Creo 10 magyar ősbemutatóját.

Kontron Hungary Kft.

https://kontron.hu/ipar40


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában