Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Elkezdődött az online szavazás a Best of Industry díjra

Mostantól Ön is szavazhat kedvenceire a Best of Industry Award-on. Több mint 160 innováció 24 kategóriában vesz részt a választáson.

A Best of Industry Award, amelyet 2016 óta az MM Műszaki Magazin társlapja, az MM Maschinenmarkt és a Vogel Communications Group ad át, az egyik legfontosabb ipari díjnak számít. Mi különbözteti meg a többi iparági díjtól? A Best of Industry Award díjátadón a győzteseket egy átlátható és nyilvános szavazási folyamat során határozzák meg, amelyben minden iparági szakértő részt vehet. Az elmúlt években több 10 000 szavazatot gyűlt össze ily módon. Idén a Best of Industry Award ismét lenyűgöző számokkal büszkélkedhet: 160 innovációt jelöltek 24 kategóriában. És már egy órával az online szavazás kezdete után átlépték az 1000 leadott szavazatot. Az online szavazás a bestofindustry.de oldalon 2023. október 31-ig tart.

A kategóriák:

Additív gyártás

Hajtómű-alkatrészek

Szerelvények/tömítések

Legjobb fenntarthatósági projekt

Lemezmegmunkálás

Digitális infrastruktúra

Elektromos berendezések

Gyártói automatizálás

Anyagmozgatás

IoT platformok

Mesterséges intelligencia

Laboratóriumi és elemzési technológia

Raktártechnológia

Orvostechnológia

Mérési és tesztelési technológia

Moduláris gép koncepció

MSR/Automatizálás

Gyógyszeripari technológia

Szivattyúk/kompresszorok

Robotika

Érzékelők

Csatlakozástechnika

Folyamattechnika

Megmunkálás

A Best of Industry Award-ról

A Best of Industry Awardot 2016 óta az MM Maschinenmarkt és a Vogel Communications Group adja át. Nyílt szavazás dönt arról, hogy mely innovációk és projektek kapják meg az áhított ipari díjat. A szavazás július 3. és október 31. között digitálisan a bestofindustry.de oldalon zajlik. Minden felhasználónak egy szavazata van. Technikai rendszerek és rendszeres ellenőrzések biztosítják, hogy ne lehessen manipuláció. A Best of Industry Award győzteseit hivatalosan 2023 végén jelentik be.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában