Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

Új európai vezető a FANUC-nál

A FANUC Europe Corporation örömmel jelenti be Marco Ghirardello kinevezését az új elnök-vezérigazgatói posztra.

Ghirardello Shinichi Tanzawa utódja, aki 2016 óta vezette a vállalatot. Tanzawa új megbízatást kapott, és visszatér a FANUC Japán központjába. Az elmúlt években a FANUC Europe számára nyújtott hozzájárulását nagyra értékeli a vállalat.

“Nagy megtiszteltetés és felelősség számomra, hogy átvehetem FANUC Europe vezetését, és alig várom, hogy szorosan együttműködhessek ügyfeleinkkel és partnereinkkel, hogy növeljük versenyképességüket a piacon és alakítsuk az automatizálási ipar jövőjét”

– mondta Ghirardello kinevezésekor.

Ghirardello, aki 1994 óta dolgozik a FANUC-nál, széleskörű tapasztalatot hoz új szerepkörébe. Legutóbb a FANUC Europe alelnökeként vezette a Factory Automation üzletágat, amely a FANUC fontos CNC-vezérlés üzletágát is magában foglalja. Korábban a FANUC Törökország, majd a FANUC Olaszország ügyvezető igazgatója volt, ahol döntő szerepet játszott a vállalat terjeszkedésében ezen a kulcsfontosságú európai piacon.

“Kiváló minőségű termékeinkkel, globális szervizhálózatunkkal és erős szervezeti képességeinkkel továbbra is a technológiai kiválóságot fogjuk képviselni az automatizálási iparban Európa-szerte”

– mondta Ghirardello.

A FANUC Europe a 2023 márciusával záruló pénzügyi évben rekordszintű, több mint 1 milliárd eurós forgalmat ért el, és az alkalmazottak száma 2000 fölé emelkedett. Ghirardello köszönetet mondott elődjének az elért eredményekért:

“Folytatni fogom a FANUC Europe erős növekedési pályáját, az innovációra és a fenntarthatóságra összpontosítva”.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában