Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Itt a NEXT 3D konferencia programja

Hamarosan zárul a regisztráció a szeptember 12-i NEXT 3D konferenciára, amely kihagyhatatlan programnak ígérkezik az additív gyártásban érdekelt hazai szakemberek számára.

A nemzetközi mintára épülő NEXT 3D programja kifejezetten a 3D nyomtatás hazai, ipari alkalmazásaira, az innovatív technológiával napi szinten értéket teremtő szakemberek tapasztalataira fókuszál.

A konferencia célja, hogy a korábbi külföldi NEXT 3D rendezvényekhez hasonlóan egy inspiráló és a tapasztalatcserének tered adó szakmai találkozóvá váljon. Ennek megfelelőan a résztvevők nem számíthatnak gyártói vagy értékesítői előadásokra, mert végül is ki ismeri a professzionális 3D nyomtatás és 3D szkennelés maximális kihasználásának legjobb gyakorlatait? Azok a szakemberek, akik maguk is naponta használják őket. A NEXT 3D előadói hazai KKV-k és nagyvállalatok képviselői és vezető mérnökei lesznek.

A NEXT 3D konferencia tervezett programja:

8:30               Regisztráció, kiállítás megtekintése
9:30               Vendégek köszöntése & megnyitó
9:50               Rigó Zoltán, Sheldon Industries Zrt. – Sport- és oktatási célú lézerpuska fejlesztés különböző additív technológiákkal
10:10             Töttösi Ákos és Pammer Dávid, TCT Hungary Kft. – A „por ágy hátránya”. Minőségbiztosítás a por ágyas fém alapú additív gyártásban.
10:40             Kávészünet
11:10              Varga Gábor, Dana Hungary Kft – 3D nyomtatás a 0%-os hibázáshoz
11:30              Nagy Tibor, Audi Hungaria Zrt. – 3D nyomtatás az Audi Hungaria szolgálatában
11:50              Dr. Zsidai László, MATE, SZIE – 3D nyomtatott polimerek tribológiai és mechanikai vizsgálatai
12:10              Ebéd a Danubius Hotel Helia **** éttermében
13:10              Bugár-Mészáros Márton, eCon Engineering Kft. – Fémnyomtatási folyamatok fejlesztése szimulációs módszerekkel
13:30              Dr. Maróti Péter, PTE Orvosi Készségfejlesztő és Innovációs Központ – Additív gyártástechnológia szerepe az orvosi eszközök fejlesztésében
13:50              Mányai Roland, Leopoly Kft. – Hogyan forradalmasítják a 3D technológiák a nemzetközi ortopéd orvoslást?
14:30              Kávészünet
14:30              Zombori Ferenc, G-Sport Kft. – 3D szkenneléssel támogatott versenyautó építés
15:20              Ádám Ildikó, Ernst & Young Consulting Ltd. – 3D nyomtató állami támogatás nélkül? Adóhatékony stratégiák innovátoroknak
15:40              Tombola

A 3D nyomtatás már számos területen bizonyított, mint kiforrott és hatékony gyártástechnológia. Mostanra számos kihívásra ez a legjobb megoldás, nélkülözhetetlen eszköz a fejlesztési és gyártási folyamatok során. Foglalja le jegyét a next3d.hu oldalon és győződjön meg róla saját szemével, hogyan képesek az additív technológiákra támaszkodó szakemberek kiforrottabb termékeket gyorsabban és olcsóbban előállítani versenytársaikhoz képest!

next3d.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában