Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

VARINEXPO3D – Az ország első számú 3D technológiai és additív gyártási fóruma

2023. szeptember 21-22-én az Aquaworld Resort Budapest**** Hotelben kerül megrendezésre az additív gyártásról, 3D technológiákról és digitális transzformációról szóló konferencia a VARINEX Zrt. szervezésében.

3D nyomtatás • 3D szkennelés • Reverse Engineering • Digitális Transzformáció • Innováció • Ipar 4.0


A VARINEX Zrt. éves konferenciája, amely több, mint három évtizede az ország első számú 3D technológiai és additív gyártási fóruma, idén a 3D nyomtatás magyarországi bevezetésének 25 éves jubileuma alkalmából tartalomban és értékben is szintet lép.

A résztvevők a legújabb és legizgalmasabb innovatív gyártási megoldásokból inspirálódhatnak. Saját projektjeik és gyártási folyamataik fejlesztéséhez 3D technológiákról szóló esettanulmányokból és előadásokból tanulhatnak.

A konferencia kiemelten foglalkozik az autóiparral, az űriparral, a védelmi innovációkkal, a design-nal és terméktervezéssel, az Ipar 4.0 megoldásokkal, az orvostudománnyal és a fogászati alkalmazásokkal az innováció tükrében.

A résztvevők találkozhatnak többek közt olyan nagyvállalatok illetve KKV-k előadóival és kiállítóival, mint a Stratasys, a Kontron, a Siemens, a GraphIT, a Valeo vagy a Puli Space Technologies. A hazai legnagyobb oktatási intézményekkel és a náluk zajló additív gyártással kapcsolatos kutatásokkal is megismerkedhetnek a rendezvényen, mint például a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Neumann János Egyetem vagy a Pécsi Tudományegyetem.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JEGYVÁSÁRLÁS: www.varinexpo3d.hu

MI VÁRHATÓ A VARINEXPO3D TECH KONFERENCIÁN?

  • 20 gyakorlatias előadás a szakma nagyjaitól
  • Esettanulmányok és workshopok a 3D nyomtatás legújabb trendjeiről
  • Networking lehetőség a profittermelő 3D technológiákról, additív gyártásról és az ipari digitalizációról
  • Workshopok iparágspecifikus területekről
  • Kiállítás a világ legfejlettebb ipari 3D nyomtatóival és additív gyártóberendezéseivel
  • 3D nyomtatott alkatrészek és szerszámok, és az általuk kínált alkalmazások bemutatása
  • Több, mint 100 különféle, ipari környezetben elfogadott műszaki polimer és fém alapanyag

KINEK AJÁNLJUK?​

  • Iparban dolgozó mérnököknek, műszaki szakembereknek, döntéshozóknak, innovátoroknak, tervezőknek, gyártóknak, akik nyitottak a legújabb fejlesztésekre az ipar és a 3D technológiák kapcsán.
  • Tanároknak, oktatóknak, mert gyakorlati ismeretekkel bővíthetik szakmai ismeretanyagukat, tovább bővíthetik kapcsolatukat a szektor fontos piaci szereplőivel.
  • Diákoknak, pályakezdőknek, mert betekintést nyerhetnek a legújabb technológiai trendekbe és kapcsolatokat köthetnek, álláslehetőségekről is tájékozódhatnak.

BEMUTATKOZNAK A SZERVEZŐK

A VARINEX Zrt. 32 éve kezdte tevékenységét, és 25 éve elsőként honosította meg a 3D nyomtatást és az additív gyártást Magyarországon. Azóta is vezeti az ipari 3D nyomtatás hazai piacát csúcstechnológiájú digitális gyárával és 3 millió Euro értékű gépparkjával.

Gyártási szolgáltatások mellett 3D szoftverek, 3D szkennelési megoldások és ipari 3D nyomtatók forgalmazásával, gyártói színvonalú szervizelésével, alapanyag ellátásával és terméktámogatásával is foglalkozik. A cég a legtöbb magyar egyetemmel együttműködik a 3D nyomtatás népszerűsítésében és az oktatásában.

IDŐPONT: 2023. szeptember 21-22.
HELYSZÍN: Aquaworld Resort Budapest**** Hotel

Inspirálódjon a szakma nagyjaitól, ismerje meg a 3D nyomtatásban rejlő innovatív lehetőségeket eseményünkön. Ne maradjon le!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

www.varinexpo3d.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában